Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

otík 

všechny recenze uživatele

Od začátku průhledná, přesto místy hodně zmatená romantická komedie o ženě, která si na svatbu své sestry zajistí jako partnera chlápka, který nabízí službu doprovodu na podobné akce. Ale jsme v romantické komedii, jiskra přeskočí, voaláá - a láska je tu. Hodně krátká romance (bez titulků kolem 78 minut) se dá lehce zkousnout a může aspoň malinko potěšit okoralé srdce. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Nebyla by to romantická komedie, kdyby profesionální odstup hlavní hrdinky a jejího najmutého společníka vydržel až do konce: i průměrně bystrý divák vytuší, kudy dějová cestička povede. Dokonalá partie je nejen z toho důvodu průměrnou romantickou komedií. Kromě přesného žánrového vzorce, kde vytušíte jak bod zvratu, tak pointu, má bohužel i mnoho hluchých míst, kde se nic neděje. Jan Svěrák v Obecné škole takovou pasáž charakterizoval jako odpočinkovou a je to ta, kde vláček jede krajinou. Jenomže v Obecné škole byl vláček jeden, tady je hned několik souprav a odpočinková pasáž střídá odpočinkovou – děj prostě nemá správnou hustotu. Pikantní je i to, že závěrečné titulky zabírají 12 % z celkové stopáže. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když jste nezadaná mladá žena, máte letět na svatbu své nevlastní sestry a chcete udělat dojem na svého ex? Využijete služby gigola. Ovšem, taková služba má svá uskálí. Nejen, že zaplatíte velkou sumu peněz, ale je tu nebezpečí, že se do svého okouzlujícího doprovodu zamilujete. To se potom může pracovní vztah lehce změnit v něco jiného. Zámerně říkám může, protože Amorovým šípem musí být zasaženi oba dva. Debra Messing mi celou dobu připomínala Jennifer Aniston. Dokonce měla i stejná gesta. Dermot Mulroney byl skutečně okouzlující a milý. Taky bych měla problém udržet vztah na pracovní úrovni. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia, ktorá nenadchne nijako zvlášť dejom ani humornými situáciami. Aby som povedal pravdu, tak tých tu bolo naozaj skromne. Námet je slabý, od neho je potom odvodený pomerne nezaujímavý a nudný dej, ktorý sa len točí okolo vzájomných vzťahov hlavných hrdinov. Nie som žiadny fanúšik romantiky a preto ma film rozhodne nenadchol. Jediné čo by som ocenil, bol s nadsádzkou vyriešený záver a krásna Amy Adams. Film Dokonalá partia je určený hlavne pre ženy a pre tých čo nečakajú žiadny zložitý dej. To u romantických filmov nepredpokladá asi nikto. Na hodinku a pol teda môžeme vypnúť a nechať sa unášať pohodovým, nenáročným príbehom, v ktorom pracovný vzťah Nicka a Kate pozvoľna prerastá v lásku. ()

Simbet 

všechny recenze uživatele

Dermot Mulroney mě Svatbou mého nejlepšího přítele navnadil na další romantický film, bohužel mě film totálně zklamal, i když Dermot sám za to nemůže. Romantika s gigolem prostě nebyla dobrý nápad. Kdyby se aspoň tvářil, že je jenom společník do společnosti, tak bych to možná zkousla, ale že se tam přímo baví o tom, že za peníze může být i sex, no to pardon. Určitě bych se nezamilovala do někoho, komu se za to platí. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama