Reklama

Reklama

Fifty Percent Grey

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Fantasy
Irsko, 2001, 3 min

Obsahy(1)

Zastřelený voják se probudí v nebi, ale to, co ho tam čeká zrovna neodpovídá jeho představám. Zanedlouho se ovšem ukáže, že mezi nebem, očistcem a peklem nemusí být takový rozdíl, jaký nám byl za života proklamován. (J.Connor)

Recenze (52)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Hodně sadistické psycho, ale vyrazilo mi to dech !!! Není všechno zlato, co se třpytí - ale nikdy není tak hrozně, aby nemohlo být hůř... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Umm...and what did you expect to find? Černý humor v balení padesátiprocentní šedé, inu proč ne. Je-li takto pojatý snímek i řemeslně kvalitní (což je), rozhodně stojí za vidění. Nebe mě opravdu pobavilo a zbytek už moc nepřekvapil, ale i tak neváhám nad osmdesátkou. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Až sadisticky cynický animák o tom, že bychom si měli vážit toho, co máme, i když to není zrovna to, co bychom chtěli. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Síla, které okáže, a prokáže fakt, že bychom si měli především rozmyslet to, co hodláme provést a jaké by to mohlo mít následky, se kterými by voják jako je tento měl rozhodně počítat. --- 70 % --- ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skvelej triminutovej kratas o drsnym vojakovi, co se probere v nebi a jelikoz mu moc nevyhovuje mir a relaxace, zacne to resit s pistoli. Nebudu vykecavat, co se stane, ale ma to slusnou animaci a je to fakt paradni vtipnej napad. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

ANO! TAK TOTO JE PEKLO! 50 percentná šeď a jedna televízia, ktorá divákovi oznamí, že je dead a privíta ho v pekle. Psycho najťahšieho kalibru sa odohrá, keď sa vžijete do role obete a jej bezvýchodiskovej situácie. A keď si predstavím, že by to malo trvať večne... ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Z našeho světa se člověk dostane pryč docela jednoduše, pryč z nebe nebo pekla ale není vůbec jednoduché.. Černý humor, vtipné zpracování a hodně depresivní myšlenky jdou očividně docela jednoduše naskládat do tříminutového kraťasu... ()

Reklama

Reklama