Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

Pishin 

všechny recenze uživatele

Totalni ulet ..byt pod vlivem asi me z toho hlava nebere. Predem me velice prekvapilo herecke obsazeni kde se objevila sposta znamych japonskych hercu otec slepice Ittoku Kishibe (Samurai) pronasledovaný manžel Tadanobu Asano (Samurai, Itchi the Killer) opravdu skaredy zlodej Yoshiyuki Morishita (Samurai, Itchy the Killer, Kill Bill) Sonny Chiba (Kill Bill) + Brit jak poleno oblibenec Guy Ritchieho Vinnie Jones prozmenu zase jako zabijak. Takze pokud se chcete vyplachnout poradnym asijskym uletem se spoustou znamych hercu tak smele do toho. What is your function in life_? ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Strašlivě neobvyklý snímek s proplétáním osudů, pojatý tak, jak jsem ještě nikdy neviděl. Na můj vkus možná až trochu "americké", ale nevím, jak to v Japonsku mají, takže nechme to tak. Vzhledem k tomu, že jde ale o komedii, je ta stopáž přímo pekelná. Zkrátit to o půl hodiny by myslím prospělo. Pár hluchých míst, ale přesto převládá pozitivní pocit z dobrého filmu, takže krásné čtyři hvězdičky! ()

Reklama

yenn 

všechny recenze uživatele

Kouzelný film plný absurdních situací a vtípků. Kvalitu si udržuje po celou dobu, je skvěle natočený a audiovizuálně velice zajímavý. Z hlavních „příběhů“ se mi nejvíce líbilo italské manželství v japonském podání (s krásnou Reikou Hašimoto, která je ve filmu mnohem hezčí než na fotkách), naproti tomu bych se lehce obešel bez trojice zlodějíčků. Mezi epizodickými postavami musím obzvláště vypíchnout vystoupení paní učitelky hodnotící výkresy:-) 7+/10 ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Originální film se zajímavou vizuální stránkou, zábavnou hudbou a překrásnou Reikou Hashimoto. Je to film, který těží z absurdity, ale ta je tak mělká, že u mě vůbec nezafungovala. Nejlepší a jediná zábavná hláška filmu je ,,What is your function in your life." Zasmál jsem se ještě teatrálnímu hypnotizérovi a zbytek jsem se hodně nudil. Linie tří zlodějíčků a ta o tátovi-kuřeti mě vyloženě štvala.... Vzhledem k tomu, že to v závěru nijak nezapadne a člověk neví jestli si z toho má NĚCO do života vzít, poučit se a nebo se jen zasmát, tak se nemohu ubránit dojmu, že je to jako pohádka O pejskovi, kočičce a dortu. Oni taky dali do dortu co jim pod ruku přišlo stejně jako scénárista napsal na papír co mu na mysli vytanulo. Být to jen drama o manželském páru díval bych se na to s chutí. Je to ptákovina a dávám tři....... ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Japonská Láska (a nenávist) nebeská, která se z neprostupné džungle fragmentů mění v přízračně poskládanou mozaiku příčin a následků. Postmoderna je švanda. Stačí, když se po smyslu vašeho života pídí duševně nevyrovnaný nájemný vrah a pokládá svou osudovou otázku : what´s your function in life?neuchopitelným asijským duším. Nezáleží na tom, kde stojíte. Záleží, z jakého úhlu se na sebe díváte. Survive Style není film o tom, jak přežívat. Je to hravá, extravagantní, místy až kaufmanovská surrealita o tom, jak levitovat ve světě, kde létají utržené končetiny, gay narážky a muži-slepice. Speciální díky Tombacovi, díky kterému jsem to viděla v kině. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Žena navracející se ze záhrobí za celý film neřekne ani jedno slovo. (cubajz)
  • Manželka hrdiny první povídky (Tadanobu Asano) je ve filmu zabita celkem 7krát. (cubajz)

Reklama

Reklama