Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (155)

Cucina_Rc 

všechny recenze uživatele

Typická ukázka toho, když máte peněz tolik, že byste je mohli přehazovat vidlema, můžete všechno. Třeba si i umanout, že si zahrajete ve "filmu". Bohužel musím konstatovat, že jaká je Paris "zpěvačka", taková je i "herečka". Tahle slečna mimo toho, že se umí parádně nakrucovat na molech a věčně dělat ostudu jménu Hilton, bohužel nic jiného neumí. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Asi bych tomu vážně měl dát odpad, má to ale jediné štěstí, že jsem se občas zasmál a podařilo se mě to dodívat. Ta šílená baba, co si přišla na kolej jen zapíchat, byla tak trapná, až byla i srandovní, jen ty hnusné prsa tam nemuseli ukazovat. Naštěstí jsem stihl zavřít oči:). Děj je ale bohužel naprostá trapnost a opravdu netuším o co se tam Paris snažila. Že je to blbka, nebo ji ze sebe jen dělá, to je mi jedno a jinak ji výhradně kvůli vzhledu mám rád, ale tohle byl vrchol. Ke konci jsem si říkal, no jó tak ona ze sebe fakt nechá udělat rozmazlenou kravičku a skončí jako 'záporák', ale to ne, ona se to pak snažila žehlit tak nesmyslnými kecy, až mě z toho bylo špatně. Jediné plus a jediný důvod proč na to koukat - k*ndy! ()

Reklama

Dado odpad!

všechny recenze uživatele

Veď už ten poster je neskutočne odpudzujúci, ale pokiaľ sa i napriek dostanete akýmkoľvek spôsobom (ja za to môžem ďakovať mladšej sestre) k tomuto slušnými slovami neopísateľnému produktu, úprimne vás ľutujem. Som veľmi rád, že si nepamätám dátum, kedy som tento "film" videl, lebo v ten deň som spoznal absolútne dno filmového priemyslu. (0%) ()

Jamal odpad!

všechny recenze uživatele

Film naprosto postrádal cokoliv co by se dalo nazvat dějem. Zasmál jsem se asi třikrát, což bylo asi nejvíce z doposud hodnotících, ale já se směju většinou více jak ostatní.... každopádně kvůli absolutně hrozné Hilton ( která ve filmu bohužel vůbec sexy není ) jsem změnil z jedné hvězdy níže. HILTON, prosím už nehraj .... nebo jsem spíš hloupej já, že jsem si to vůbec pustil? ()

BlackTom odpad!

všechny recenze uživatele

POZOR! KOMENTÁR OBSAHUJE VULGARIZMY A EXPRESÍVNE VÝRAZY! Čo ti j*be?? To čo je? Tak toto je moc... Pred týmto filmom som mal drahú Paris akosi na háku, ale po tomto mi to nedá: Už nehraj, ty vypatlaná p*ča! Presne takto si predstavujem najhoršiu nočnú moru. Po k*kot ružovej a samá p*ča! Nikdy! Nikdy, nikdy viac! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)
  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama