Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Diskuze

Uživatel Fyffy2000 smazal svůj příspěvek.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Těším se na den, kdy Paris přizná barvu a potvrdí mou tezi o tom, že je ve skutečnosti chlap :-)

Jaro636N

Jaro636N (hodnocení, recenze)

Zase až také zlé to nebolo, bolo tam dosť vtipných momentov. Všetci ste dali také hodnotenie len preto, že tam hrá Paris.

krytyk.jan

krytyk.jan (hodnocení, recenze)

Ač tomuto snímku dává valná většina odpadové hodnocení, já hodnotím za 1 hvězdu, protože jsem se občas fakt hodně bavil a čuměl s otevřenou hubou - asi díky tomu, že tenhle film je opravdu "totálně mimo":-))

Michi88

Michi88 (hodnocení, recenze)

Paris se do Hollywoodu dostala jen díky svým skandálům a na filmovou a hudební scénu nepatří ... její songy jsou příšerné a filmy taky

aeon

aeon (hodnocení, recenze)

Nechápem akého idiota na JOJ - ke napadlo toto dať v sobotu o 20:00.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Nevravim ze to nie je picovina, ale par pozitiv to ma, Paris sa tam sprava presne ako v reali, a to co ma najviac prekvapilo je ze nie je najkrajsia vo filme, totiz vacsinou v kazdom filme je objektivne povedane najkrajsia herecka ta hlavna, ostatne musia vzdy byt skaredsie, co tu ani zdaleka neplati.
Takze za toto jedna hviezdicka.

6adrian6

6adrian6 (hodnocení, recenze)

I hate Paris Hilton,because she is stupid bitch.Normalne si mi to vytrhol z ust.Neviem co si ta Paris o sebe mysli.Absolutne stupidny film.

Elyon

Elyon (hodnocení, recenze)

Tý vole, tak tohle je teda sračka toho nejhoršího druhu. Od této chvíle nemám problém říct I hate Paris Hilton, becose she is stupid bitch.

Bubbo

Bubbo (hodnocení, recenze)

Pickune nechci to videt.Väčšiu kravinu som už pekne dlho nevidel.Hiltonka je tam uplne trapná a to nehovorím o tom plytkom deji.Len lutujem, že som si to pustil skor ako som si pozrel hodnotenie tu na csfd.

FINALFAN

FINALFAN (hodnocení, recenze)

DO TERAZ FILM HODNOTILO 28 LUDI A KLUDNE SA STAVIM ZE HO VIDEOLO MOZNO 5 A OSTATNY DALI HODNOTENIE LEN PODLA TOHO AKE HODNOTENIE TU UZ BOLO :)

Reklama

Reklama