Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (155)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Paris Hilton hraje to, co hraje celej život - totální píču a musím uznat, že tu roli zvládá dokonale, ale ještě aby ne když jí hraje celej svůj život. Komediálních scén je ve filmu hromada a u většiny z nich mi bylo trapně za všechny zúčastněné a čekala bych, že po filmu spáchaj hromadnou sebevraždu. Jediná holka co mě tam nesrala, byla Paula Garcés, která ale nebyla šťastná volba, protože je hezčí než Hiltonová už od začátku filmu a to i bez tuny mejkapu na hubě. Nikoho tak nemůže překvapit, že Paris přebere kluka a vytře si s ní prdel. Co se povedlo je stádo koz, co se na mě z obrazovky valilo v několika vlnách a pak ještě fakt, že jsem se asi 2x uchechtla. Je pravda, že jsem si během filmu stihla vyžehlit, zalejt kytky a dokonce se zkouřit, každopádně jsem čekala podstatně větší píčovinu ve stylu debilního humoru jako byl třeba ve filmu Modelky na zabití. Tohle je sice kundovina, ale netiká mi v oku, nekrvácím z nosu a ani si šíleně nemumlám sama pro sebe a nekejvu se dopředu a dozadu. Takže vyhodnocení tohohle díla jako sedmýho nejhoršího filmu všech dob mi přijde jako kolosální kokotina. A že se mnou milej uživateli CSFD nesouhlasíš? Trhni si! ()

JannieMc odpad!

všechny recenze uživatele

Hola Guys! =´) Byla to výzva: vidět šestý nejhorší film. Bylo to přání: trhat se smíchy. - Dreams DO come true!!! :D (chichi) - ale ještě jedna věc, kterou nedokáži logicky pochopit: Paris naprosto bez studu "paroduje" sama sebe. Já si totiž myslím, že se u toho natáčení a příběhem dobře bavila. A to je tedy vrchol! :D ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Vskutku podivuhodné dílo, ve kterém si dávají dostaveníčko parodie na teenagerovské komedie o dívčích spolcích, fekální komedie, dadaismus a absurdní drama. Chvílemi to nemá ani hlavu ani patu, obsazení role nadpozemsky obdivované princezny děvčetem, které je sice pohledné, ale ve srovnání s komparsem okolo přecejenom pokulhává, je rovněž kousek dokonale zapadající do mozaiky této absurdní hovadiny. Na druhou stranu, celkem jsem se bavil. 30 % bych při zachování klidného svědomí dal. ()

eskimak86 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto sa mi pri filme ešte nestalo. Prišlo mi z neho normálne nevoľno a chviľu trvalo než som to rozdýchal. Veď to bolo niečo neskutočné. Určite najhorší film aký som videl. Ani kvôli Paris sa to neoplatí pozrieť, pretože s pribúdajúcmi minútami je čoraz škaredšia a na konci sa človek len nechápavo čuduje, že ju niekto môže považovať za sexsymbol. ()

Cucina_Rc 

všechny recenze uživatele

Typická ukázka toho, když máte peněz tolik, že byste je mohli přehazovat vidlema, můžete všechno. Třeba si i umanout, že si zahrajete ve "filmu". Bohužel musím konstatovat, že jaká je Paris "zpěvačka", taková je i "herečka". Tahle slečna mimo toho, že se umí parádně nakrucovat na molech a věčně dělat ostudu jménu Hilton, bohužel nic jiného neumí. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)
  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama