Reklama

Reklama

Maléry pana Šikuly

  • USA Office Space (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Petr (Ron Livingston) pracuje jako počítačový programátor ve společnosti Initech Corporation. Jednoho dne však přeteče míra jeho trpělivosti a tak si řekne dost! Konec přesčasů a stresu v práci. Najednou má opět spoustu času na svou přítelkyni (Jennifer Aniston), v práci hraje počítačové hry a dokonce se odvážil říci svému podlézavému šéfovi, co si o něm opravdu myslí. Všechno vyvrcholí, když se rozhodne uskutečnit svůj ďábelský plán a ukrást technické plány společnosti. Podaří se mu to dříve, než ho práce opět pohltí? (Bonton Home Video)

(více)

Diskuze

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

v ziadnom inom filme som sa nenasiel tak ako tu :D ak ste niekedy robili pre UK/US firmu, tak viete, ako to je:)

Ivory-

Ivory- (hodnocení, recenze)

Maléry pana Šikuly je jedna z nejlepších komedií, co znám. Mezi komediemi ji rozhodně stavím na vrchní příčky. Pro mě je to vždycky radost, to znovu sledovat a protože už je to deset let starý film, tak je v tom i nostalgie. Hodně pomůže svým humorem v těžké chvíli. Chce se mi říct ''herdek, jaktože se už dneska netočí tak skvělé komedie?''

Dělník

Dělník (hodnocení, recenze)

Kdo nedal aspoň 4 metály je bukvatyr. Na co chcete jinak koukat vy chytrolíni? Tohle je film ze "života"!

brondra

brondra (hodnocení, recenze)

Jedna z nejlepších komedii co sem kdy videl, sokonaly situace, primo ze zivota;) + jennifer ;)

vranekt

vranekt (hodnocení, recenze)

Neda mi to, trosku se rozepsat na tema tohoto filmu. Jelikoz momentalne pracuji v USA, musim rict, ze prvni polovina tohoto filmu je naprosto GENIALNI!! To je presne pribeh o me a mem zivotu tady. Kdyz jsem videl tu scenu ze zacpy tak jsem myslel, ze umru smichy, protoze presne tak to tady vypada. Stejne tak zenska s otravnym hlasem v dalsim "cubicle", stejne tak staticka elektrina a proste vsechno. Jenom ja mam stesti, ze mam dobryho sefa. Druha polovina filmu uz je slabsi, scena s rozbijenim tiskarny je trapna, ale budiz i to jsem schopny prekousnout. Samozrejme, ze je nutne film sledovat v originalnim zneni. Presne jak mluvi ten sef tady proste sefove mluvi. It would b greeeeat, etc... :-)) Ten, kdo vymyslel cesky nazev filmu musel byt asi blazen.... to tady Americanum ani nemuzu rict, ze v CR se tento film jmenuje takto, protoze by si o nas pomysleli, ze nejsme normalni.

Girili

Girili (hodnocení, recenze)

Tak jsem se tesila na ty trefne kancelarske ftipky, ale nic moc tedy... :-/

johnys

johnys (hodnocení, recenze)

myslim ze kazdej kdo chodi denne do prace, pochopi hloubku a humor tohodle snimku, skoda ze neni dalsi, ale i tak jsem se kralovsky bavil... Asi jednou udelam neco podobnyho... :-)

 (hodnocení, recenze)

Myslím, že by bylo super, kdyby se dohlídlo na to, aby tady nezačalo hořet. Jo? No.

Reklama

Reklama