Reklama

Reklama

Maléry pana Šikuly

  • USA Office Space (více)
Trailer

Obsahy(1)

Petr (Ron Livingston) pracuje jako počítačový programátor ve společnosti Initech Corporation. Jednoho dne však přeteče míra jeho trpělivosti a tak si řekne dost! Konec přesčasů a stresu v práci. Najednou má opět spoustu času na svou přítelkyni (Jennifer Aniston), v práci hraje počítačové hry a dokonce se odvážil říci svému podlézavému šéfovi, co si o něm opravdu myslí. Všechno vyvrcholí, když se rozhodne uskutečnit svůj ďábelský plán a ukrást technické plány společnosti. Podaří se mu to dříve, než ho práce opět pohltí? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Jeden šéf vyžaduje po zaměstnancích "ozvláštnění" (to slovo je boží :D), druhý když po někom něco chce a vyžaduje neustále opakuje větu: "Mohl bys dohlédnout na to... (že přijdeš v sobotu do práce? Jo a dohlédneš prosimtě na to, že přijdeš i v neděli? :D). To jsem fakt chcal smíchy. Ty tři kamarádíčci z práci byli také super, hlavně s Peterem byla sranda. Rozhodně se nejedná o intouškou zábavu, ale o nenáročnou komedii, u které se zasmějete. A u těch, co jí neocení dohlédnu na to, aby se nad sebou zamysleli! ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších českých "překladů" názvu, jaké znám. Ale když se od něj odprostíte, můžete se kouknout na dobrý film, který není čistokrevnou komedií, spíše kombinací žánrů, ale přesto pobaví. Prostředí kanceláře není kdovíjakým námětem, a proto budete překvapeni jak příběhem, tak i výkonem mnoha vedlejších rolí. Takový McGintley nebo Stephen Root (který na CSFD, jen tak mimochodem, nemá ještě zřízen svůj profil IMDb http://www.imdb.com/name/nm0740535/) jsou vynikající. Kdo má rád pohodový filmový zážitek, u kterého se sem tam od srdce zasměje, sem tam zvážní nebo se zamyslí, je tenhle snímek perfektní volbou. 75% = 4/5 ()

Reklama

jerry12 

všechny recenze uživatele

75%. Parádní pohodová komedie se špičkovým výběrem herců, kteří do rolí sedí jako v málokterém filmu. Jestli se něco na tomto snímku opravdu povedlo, je to právě casting a také nápad, který sice není původní, ale je tu moc pěkně rozvedený. Více takových komedií, které se vyhýbají běžným klišé a jsou, jak to říct, prostě v pohodě a skutečně ze života. Velmi humorná a dnešní komedie. ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem to moc nepobral, ale i přesto se z toho vyklubala skvělá komedie z IT prostředí. Kde jsou zaměstnanci nespokojení, hrozí jim vyhazov a tak se po ajťácku rozhodnou obrat firmu a nakonec se z toho raduje ten koktající co byl bez platu. Navíc pokud někdo pracuje jako kancelářská krysa tak se s tím ztotožní stupidní tiskárná, práce přesčas a o víkendu, idiotský šéf prostě rutinní frustrující prostředí se nezapře. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jak tak citam komentare ostatnych, tak na plne docenenie tejto fenomenalnej komedie, je potrebne si na vlastnej kozi vyskusat makat nejaky cas v stereotypnej robote, ktora vas absolutne nebavi. Sam som tento film videl pred par rokmi a pripadal mi ako slusna jednohubka pri ktorej som sa parkrat zasmial. Lenze to som bol este len studentik. Teraz po nejakom case stravenom v podobnom pracovnom prostredi mi tento film pripada neskutocne vtipny jak vystizne zachytava absurdnost korporatneho pracovneho procesu. Nastastie sa ho uz neucastnim, takze nemusim plakat, ale mozem sa naplno smiat. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (10)

  • Socha stojící před budovou Initech, kruh s obdélníkem uprostřed, je idiomem člověka, který má problém zapadnout do svého okolí. (HellFire)
  • Magazín Entertainment Weekly zařadil film na páté místo žebříčku "25 nejlepších komedií za posledních 25 let." Navzdory tomu, že původně měl u nich špatnou recenzi. (DellEthing)

Reklama

Reklama