Reklama

Reklama

Maléry pana Šikuly

  • USA Office Space (více)
Trailer

Obsahy(1)

Petr (Ron Livingston) pracuje jako počítačový programátor ve společnosti Initech Corporation. Jednoho dne však přeteče míra jeho trpělivosti a tak si řekne dost! Konec přesčasů a stresu v práci. Najednou má opět spoustu času na svou přítelkyni (Jennifer Aniston), v práci hraje počítačové hry a dokonce se odvážil říci svému podlézavému šéfovi, co si o něm opravdu myslí. Všechno vyvrcholí, když se rozhodne uskutečnit svůj ďábelský plán a ukrást technické plány společnosti. Podaří se mu to dříve, než ho práce opět pohltí? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Malá a značně podhodnocená komedie o pracovním vyhoření, se kterým se kdejaký divák dokáže velmi dobře ztotožnit. Zápletka není ani tak důležitá, páteří filmu jsou výborně napsané charaktery a s tím spojené herecké výkony ve vedlejších rolích. Gary Cole, Richard Riehle, John C. McGinley - všichni pamětihodné karikatury, ovšem Stephen Root v roli Miltona podává herecký výkon hodný minimálně nominace na Oscara. Miltonovým tragikomickým osudům jsem se smál ještě dlouho po skončení filmu. Velká škoda, že v kinech snímek propadl, nějaké to pokračování bych si klidně s chutí hned dal. ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Inteligentní humor. Konečně film, který se lišácky vysmívá firmám, fungujícím na principu drůbežáren. Vzbouřenci proti všednodennosti. Po těžkém dni v práci není nic lepšího, než si ho pustit a alespoň na chvíli si představit, jaké by to bylo, kdybych byl jako oni, kdybych mohl prudící šéfstvo (obrazně) nakopat do zadnice. Jo a kdybych se taky mohl vyřádit na věčně nefungující kopírce. :) Grrrrrr. Můj TOP TEN ! ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Skvělý název! Já čekala hraného Pata bez Mata: nějakého plešatého, brýlatého, tlustého úředníčka a jeho trampoty, pramenící z neschopnosti fungovat v té naší civilizované společnosti. A ono se z toho vyklubalo instruktážní video, jak se nechat zhypnotizovat a naprostým kašláním na práci získat kariérní postup, servírku do postýlky a vůbec úspěch na všech frontách. A teď si dáme nějakou pohádkovou klasiku od Karla Jaromíra Erbena, třeba O ptákovi Ohnívákovi. 55% ()

wilczo2 

všechny recenze uživatele

Toto je chuťovka, ktorú ocenia asi len tí, ktorí to zažili... Práca v zaprdenej kancelárii, plno nezmyselných papierovačiek a hlúpych utužujúcich akcii typu "havajské piatky", 8 rôznych šéfov, ktorí človeka z**bú za to isté... no a to si tak jedného dňa poviete DOSŤ a "čo keby som si aj ja trošku zobral z toho, na čo driem ako kôň a beztak z toho mám prd?" Prípadne "ja to tu podpálim, keď mi už aj tú spinkovačku zobrali, šmejdi!"... A sused Lawrence, plný životných rád, to je ešte len tá červená spinka na štóse papierov, ktoré aj tak nikdy nikto čítať nebude... 10 rozmr*aných kopírok z 10! ()

muti 

všechny recenze uživatele

Skvelá Komédia ktorú ocenia najmä ľudia pracujúci v kancelárii po ktorom sa potuluju pseudosefovia ktorí nemajú do čoho pichnúť a ich jedinou prácou je delegácia práce na podriadených. Vtipné scény môžu vzniknúť aj z maličkostí ako napr nevratena zošívačka :-) koment: užívateľ H34D. zamietnuta zaujimavost: céna kde sa Peter po vložení kódu do PC snaží vyhnúť šéfovi nápadne pripomína scénu z filmu Matrix (tiež z roku 1999), kde si agenti prichádzajú po Nea a ten nepozorovane uniká. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • Magazín Entertainment Weekly zařadil film na páté místo žebříčku "25 nejlepších komedií za posledních 25 let." Navzdory tomu, že původně měl u nich špatnou recenzi. (DellEthing)
  • Socha stojící před budovou Initech, kruh s obdélníkem uprostřed, je idiomem člověka, který má problém zapadnout do svého okolí. (HellFire)
  • Umístění souboru s virem v počítači Initechu je „C:/LR427/Virus_CDEF“. CDEF je ve skutečnosti virus, který roku 1990 postihoval počítače Macintosh. Způsoboval problémy se stabilitou systému a tiskárnou. (HellFire)

Reklama

Reklama