Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve druhé části tým úspěšně zabojoval na juniorských Hrách dobré vůle a ve svém třetím filmovém dobrodružství dostane celý tým stipendium na prestižní soukromou školu Eden Hall Academy, navštěvovanou pouze bohatými a značně snobskými studenty, kteří se na své nové spolužáky dívají poněkud pohrdavě. A jako by neustálé potyčky se zbytkem studentstva nestačily ke štěstí, zjistí Kačeři, že dostali nového trenéra. Jmenuje se Ted Orion a je přesně takový, jak se obávali. Provede značné zněny v sestavě i způsobu tréninku, což se Kačerům vůbec nelíbí. Postupně se však vztahy urovnávají a to nejen i díky Gordonovi, který jim ukáže jak se Ted s láskou stará o svou ochrnutou holčičku, ale také zásluhou samotného Teda, který se v rozhodující chvíli postaví za své Kačery a když ředitel školy vyhrožuje, že pokud mužstvo nevyhraje, bude muset ze školy odejít, prohlásí, že pokud tým vyhodí, on půjde také. Nakonec samozřejmě přijde nejen vítězství, ale poučení o významu kolektivního snažení a překonávání protivenství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Detskí herci vyrástli, humorná stránka išla do úzadia na úkor dramatickej, pôvodného trenéra vystriedal iný, prísnejší. Tento film vyslovene zachraňuje druhá polovica v ktorej sa vracia Emilio Estevez nie však v úlohe trenéra ale právnika. Prvému dielu sa však ani jedno z pokračovaní nevyrovná. Záverečný diel Šampiónov je však lepší než ten predošlý. (btw český distrubučný názov nechápem ide predsa o tretiu časť) 65% ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Zdá se zbytečné točit pokračování podobného druhu komedií, ale Lieberman to uhrál s bravůrou a porazil svého předchůdce na body. Indispozice trenéra vrhnou naše hrdiny do osidel skutčně profesioální úrovně hokeje. Tvůrci scénář obohatily řadou vtipných momentů nevztahujících se přímo k ději, ale velmi osvěžujících. V zásadě platí identický rezůltát, co pro první díl. ()

Reklama

Deivy 

všechny recenze uživatele

No tak a mam za sebou všetky tri diely. Ťažko sa mi to hodnoti kedže som to v detstve nevidel až teraz. Moje klasiky boli troška ine. Je to celkom mile, ale mna tam strašne irituje (ako velkeho fanušika a znalca hokeja) tie take nemožne prvy hokeja ako preskočit po strele branu, divoke V a podobne. Ale chapem, je to detska rozpravka. V podstate su si tie diely dost podobne no jednoznačne by som to podla kvality zoradil 1,3,2. V druhej časti vystupovali africky teamy to bolo velmi usmevne, MYslim, že tych 60% si to zasluži. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Estevez poslal Káčata na prestižní školu a vyklidil pole. A nutno dodat, že pro film jen dobře. Trojka je najednou s přehledem nejlepším dílem série. Z dětí se stali puberťáci, cloumají s nimi hormony a jsou poprvé konfrontováni s něčím, co alespoň vzdáleně připomíná hokej. Vtip tu je sice stále, ale určitě je to nejvážnější díl série, i kvůli jednomu úmrtí. Neříkám, že jsou třetí Káčata drama, stále je to komedie až na půdu, kdy za 10 minut víte jak to dopadne. Ale změna prostředí, trenéra a o nějaký ten rok dospělejší herci filmu jen a jen pomohli. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od prvního a druhého dílu tady své tříhvězdičkové hodnocení z roku 2010 ponechám. Výměna trenéra nebyla špatná volba, bylo to určité osvěžení - obraně se předchozí díly přece jen nevěnovaly. Na druhou stranu je ve filmu méně hokeje a životních mouder a naopak více průměrných studentských pranků. U dvojky jsem kvitoval, že série netrápí své diváky nějakými zásadními životními traumaty - mno tak ve trojce k jedné smutné události dojde, na druhou stranu se v tom film naštěstí zbytečně nebabrá a věnuje jí důstojně krátký čas. Finální gól byl vtipně vymyšlený. 🙂 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se objevuje celá řada dresů skutečných týmů. Ze soutěže NHL jsou to týmy Anaheim, Ottawa, Florida, New Jersey, Dallas a Philadelphia. Z nižší ligy AHL jsou tu k vidění dresy týmů Maine nebo Manitoba. (fisus)
  • Spolukomentátora rozhodujícího zápasu si zahrál skutečný útočník týmu Mighty Ducks Paul Kariya. (fisus)
  • Ako spolukomentátor zápasu je hviezda NHL Paul Kariya. (kongamato2)

Reklama

Reklama