Reklama

Reklama

VOD (1)

Líbánky Jo a Alexe neprobíhají úplně podle plánu. (Disney+)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se i se čtrnáctou sérií předvedli, kdy několikrát dokonale zamotali kartami a znovu to bylo na velkou pochvalu. Možná jsme čím dál víc cítili problém s tím, že hlavních postav je stále víc a víc a někteří tak uždibují jen velmi málo prostoru. Pryč je bohužel April (nejzajímavější charakter posledních sezón), jedeme ale dál. Tak uvidíme. Nicméně Teddy odjíždí s pro někoho nemilou zprávou, která ještě určitě vyplave na povrch. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teddy svým návratem rozvířila karty a taky osudy Amelie a Owena. Maggie bojuje s touhou prozradit Meredith co ví, ale nechce porušit lékařskou přísahu. Taky je tu Tom, ten se asi zdrží. Kupodivu do týmu zapadá. A přichází nováčci, jako vystřižení z modelingového katalogu. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je start patnáctky jak se patří. Je vidět, že scénáristé se přes léto snažili a připravili si několik velice zajímavých témat a osudů pro naše oblíbené postavy, mezi které přibylo i pár nováčků, které zatím nehodlám hodnotit a nechám je, ať přesvědčí, zda dostojí vysokému standardu seriálu. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama