Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bubeník Marty, kytaristé Radek a Tom a zpěvák Luki sice mají zkušebnu v opuštěné kladenské vodárně, ale chybějí jim pořádné nástroje i peníze. Získají sice možnost předvést se vlivnému Djangovi, přehrávka však skončí fiaskem, když jim technika selže po prvních tónech. Jenže Radek byl právě vyhozen z tiskárny, Tom prodává kytky s přítelkyní Šárkou, Marty je sice synem starosty, myslí však pouze na holky, a tak je brzy z každého místa vyhozen. Stejně dopadne i Luki, jenž dostane padáka po maléru, který způsobil v domě milionáře Salingera. Napadne ho unést Salingerovi milovaného psa Johnyho a chtít za něj výkupné. Marty se dostane do Salingerova domu a uspí psa prášky, takže ho vystrašený milionář zaveze k veterináři, odkud ho mladíci ukradnou. Zavolají Salingerovi, domluví předání výkupného a další den mají v rukou kufřík s penězi. Jenže pak se vše zhatí. Kufřík i se Šárčiným autem exploduje a jen náhodou se nikomu nic nestane. Pes Salingerovi uteče a vrátí se k nim. A to je malér, protože boháč poslal drsného pobočníka Igora, aby zvíře našel a přivedl zpět. S pomocí kriminálníka Chřestýše vymyslí nový plán, ale než ho stačí realizovat, pes zemře. Teď už se zuřící Salinger nezastaví, dokud je nedostane. Podle Chřestýše zbývá jediná možnost - musí ho předejít a dostat do kriminálu. A tak se zrodí další plán. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (533)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, musim uznat, že mě to celkem překvapilo. Čekal jsem trapnou blbost ale bylo to celkem koukatelný. Rozhodně to není nějaký trhák nebo tak ale občas jsem se i pousmál (vypreparovanej pes neměl chybu) a to už je co říct. Škoda, že se film až moc často tváří jako cool podívaná i když mu to moc nejde (gangsteři mají ve většině případu uspávací šipky než opravdový bouchačky). ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Další snímek z letošní řádky, ehm, tedy, pořádně dlouhé a šedivé ŘADY... Ta zápletka s čoklem je dost natahovaná, i když hlavně Mádl se snaží...je taky z herců nejlepší. Nejvíc komických momentů má ale paradoxně na svědomí postava starosty v podání Jana Hrušínského, na němž je opravdu VIDĚT, že si natáčení užíval. Kdyby tam on nebyl, nevím, nevím... ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, viděla jsem jen kousek, než jsem usoudila, že sledovat dál by bylo trestuhodné mrhání časem. Nevím, co bych na tuhle... tohle... tenhle... výplod říkala, být ve věku cílové skupiny (cca 14-16 let?), ale jako starší model můžu hodnotit jedině vulgárními výrazy, tak radši neřeknu nic. Hvězdičku tradičně ponechávám na vrub možnosti, že třeba úplně všechno nebylo až tolik ubohé, jako spatřený seg(rc)ment filmu. 0 - 29% ()

JayZak 

všechny recenze uživatele

Ro(c)k podvraťáků mě celkem překvapil a to příjemně. Po špatných ohlasech a nevábném námětu jsem čekal nějakou nevtipnou splácaninu, ale Janák nám naservíroval opět nenáročnou zábavu, při které nemusíte přemýšlet. V této neoficiální trilogii Snowboarďáci-Rafťáci-Podvraťáci svou koncepcí ovšem vybočuje, je tu dvojice Kotek-Mádl, ale už v početnější skupině a zápletka se netočí jenom kolem získání "roštěnek", ale zato tu je jakási krimi zápletka točící se okolo psa gangstera v podání V. Postráneckého. Je vidět, že se Janák taky více stylizoval, ať už předváděním postav nebo celkově stylem nasnímání, atmosférou a hudbou. Suma sumárum tu máme nejslabší díl "trilogie" a nepovedený pokus inspirace od britských akčních filmů, přesto jsem se ale poměrně bavil. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mádl v úlohe najväčšieho zvodcu všetkých čias, Kotek v parochni a ponižujúce ženské roly. Príbehovo nezaujímavé, z takmer detektívky je postupne výplach. Toto nemôže osloviť ani mladých, ani dospelých divákov. Natočené len preto, aby sa udržala zárobková vlna tiahnuca sa od Snowborďákov. Najhorší film, kde sa objavila dvojica Mádl - Kotek. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo v Kladně a v Kolíně. Vila, kterou ve filmu vidíme, se nachází v Ratboři. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Radek (Martin Písařík) v jedné scéně říká, že dávka, kterou hodlají dát Salingerovu (Václav Postránecký) psu Johnovi, je tak silná, že by uspala i berana. Poté je krátký záběr na Kytku, jehož představitel se jmenuje Michal Beran. (Terez_Vv)

Související novinky

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

05.04.2006

Před několika dny, 23. března začal režisér Karel Janák točit svůj nový film Ro(c)k podvraťáků. Po veleúspěšných, ale veskrze spíše velice jednoduchých teeny komediích Snowboarďáci a Rafťáci by se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno