Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmů, ze kterého si po pár hodinách nic nevybavím, jelikož ve mně nic nezanechá. Nuda, kdy jsem si říkala, kdy už to utrpení skončí. Amy Poehler je mi nesympatická - snad ještě více než přehnaně snaživá Tina Fey a dohromady jim to vážně neklapalo. Navíc pro mě to s komedií nemá nic společného. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Baby Máma je dobře obsazená komedie, která slibuje hodinu a půl originální zábavy s Tinou Fey, Amy Poehler a řadou sympatických herců ve vedlejších rolích. Všichni se mi zdají ale tak nějak nestydatě nevyužití, nemluvě o tom, že úvodní myšlenka náhradní matky přijde vniveč asi tak v polovině filmu, kdy dojde k přerodu žánru z "komedie s Tinou Fey v hlavní roli" na "romantický rodinný film s prakticky kýmkoliv v hlavní roli". A ten happy end...:-/ Je mi líto, ale víc než za 3 nedám. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Ten lepší průměr, který může továrna na sny nabídnout. McCullers si svůj debut hlídá na všech frontách a bezproblémově se mu daří kresat nezávaznou srandu, v čemž mu hodně pomáhá Tina Fey, která vlastně nehraje nic jiného než další Liz Lemon z 30 Rock. S Amy Poehler už to tak slavné není a občas je trochu problém ji vystát, ale ve výsledku je tahle dvojka schopná držet docela slušný (jen jako obvykle dost předvídatelný) scénář nad vodou po celou stopáž. Fajn jsou i Kinnear nebo Martin a vůbec mám pocit, že dopadla Baby Mama na své poměry velice slušně. Neříkám, že není zaměnitelná s tuctem podobných hollywoodských komedií, ale míchá dobře známé ingredience v lehce stravitelném poměru, takže si ji užijete celkem bez problémů. 6/10 P.S. Pro fandy Tiny Fey samozřejmě povinnost. Yay... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tina Fey je skvělá herečka. Námět též není špatný. Baby mámu ale sráží především průměrnost. A to takřka ve všech směrech. Tahle komedie bohužel nechce být ani moc hloupá ani moc realistická či originální, takže je jasným kandidátem na to, aby zapadla mezi hromadu jiných jí podobných filmů. Škoda, přesto first star goes to Tina Fey and second star goes to music. 45%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtu tady nějaké komentáře o jakési orientaci na ženy - tak to tedy pardon, ale jako čelní představitel mužského pokolení můžu zodpovědně prohlásit, že jsem celkem slušně bavil. To spíše hodím svou parafu pod oficiální text distributora, ve kterém se píše o setkání velkých komediálních talentů. Zastávám názor, že Tina Fey je v současnosti jednou nejžhavějších kandidátek na neobsazený trůn ženské komediální královny. A Amy Poehler? Ta si sice kráčí po trochu béčkovější cestě, ale ani o ní nemám strach. Přidáme-li nahrávače zvučných jmen jako Martin, Taylor, Kinnear, Tierney, Shepard či Weaver, zábavnou zápletku, neurážející humor nebo neškodnou romantickou linku, jde myslím o solidní režisérský debut. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama