Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (377)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatická blbůstka s překrásnými herečkami, místy až úchvatnou kamerou, solidní režií (až na ten bullet-time těsně před koncem) a hodně hloupým scénářem, který nedokázal přijít s žádným novým nápadem v rámci žánru. Besson by měl přestat psát a produkovat tyhle "výrobky" a vrátit se ke svým osobitým snímkům. ** 1/2 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Eric Serra: 1. The Scientific Method ,2. Maria y Su Caballo ,3. Sara y Maria ,4. You Killed My Father ,5. Solmo ,6. Los Peones en la Iglesia ,7. Traperas ,8. El Pueblo en la Caverna ,9. Adious ,10. La Escuela de Billbuck ,11. El Torrente ,12. Compañeras ,13. Las Bandidas ,14. Marijo en el Saloon ,15. Los Mercenarios ,16. Novios en el Banco ,17. Robodos ,18. Ladronas y Horcas ,19. Cirios ,20. Prelio ,21. Bandidas Finalio ,22. Leyenda y Muerte ,23. Le Echamos de Menos ,24. Las Bandidas (reprise) , ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo ku tomuto povedať? Ono to vôbec nie je až taký škvár ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Zvlášť potom príšerne hlúpom názve, ktorý tomu pridelili tuzemskí distribútori. Jedná sa o jednoduchú westernovú komédiu, tak trochu na dievčenský spôsob. Samozrejme, že to nemá grády ako staré westerny s Clintom Eastwoodom. O to sa tento snímok ani nesnaží. No sledovať 96 minút dve pekné baby, ako sa medzi sebou neustále hašteria a preháňajú po Divokom Západe, mi prekvapivo prišlo celkom vhod. Kľudne si to pozrem o nejaký čas opäť. *** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další produkt Luca Bessona, akorát škoda, že se na to použili špatní režiséři. Film samotný není zas až tak špatný, je trochu nudný, ale sem tam jsem se občas zasmál. Nejlepší byla asi postelová scéna, kde jsem se docela i bavil jinak film nepřináší nic nového. Konec je opravdu velmi šílený tak jak u takových to filmech bývá. Ale koukat se na to dá....když už ne na film tak na jeho představitelky :) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když jsem sledoval scénu ve které Salmička a Pené přivažou chlapa k posteli a pak si na něm názorně ukazují jak se má dobře líbat, musel jsem film stopnout a dát si studenou sprchu, abych byl vůbec schopen se na film v mrákotách dodívat. Asi po šestém sprchování se to povedlo. Bohužel jsem se ze samého sprchování nachladil. Nicméně za tu zábavu a za ty dvě ultrasexyholky to stálo. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v okolí horského města Real De Catorce, ke kterému existuje pouze jediný přístup, a to přes tunel. Salma Hayek a Penélope Cruz mu daly přezdívku "město duchů". (lesumir)
  • Sexy akční komedie za 35 milionů dolarů utržila například v Holandsku během úvodních dnů promítání v dvacet kinech 49 552 eur. (imro)

Reklama

Reklama