Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Mám rád trance, takže v pohodě zkousnu (možná teda zrovna tyhle tracky jsou až moc moc diskotékový, ale vcelku OK), navíc v moc filmech (a zejména dobrých) divák tuhle hudbu neslyší. Frakie Wilde je sice fiktivní postava, ovšem je podána tak přesvědčivě a její osud je natolik zajímavý a za srdce chytající, že mi to nebylo na obtíž. Hluchý DJ je asi tak platný jako slepý průvodce po horách a bylo mi ho líto a fandil jsem Frakiemu opravdu dost. Rozhodně skvělý film! ()

Medwídek 

všechny recenze uživatele

Nemá to chybu. Ze začátku se díváte na film, který byste jinak odsoudili: Magor, který droguje jak o duši, chlastá, spí kde s kým a je sprostý jak dlaždič.. ale postupem času se z filmu stává něco víc. Vžijete se do onoho DJ, je Vám ho líto. Myslíte si, že tím, že ztratil sluch, ztratí úplně vše. Upadne sám v pokoji víc a víc do drog, ale je "návrat" do světa je tak... to se nedá popsat. Dělá vše pro to, aby zase žil svou láskou - hudbou a to se mu, i jako neslyšícímu, neuvěřitelně daří. Člověk, co se nevzdá a i přes handicap si jde za svým ... za hudbou, kterou žije ... 5* ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

To, čo zo začiatku vyzeralo ako ďalší drogový exces (a že aj bol, a bombastický!) sa v priebehu krátkej deväťdesiatminútovej stopáže menilo na drámu, komédiu a znova na exces, to sa len tak nevidí. Paul Kaye je pre túto rolu ako stvorený, jeho debilné ksichty ma vedia rozosmiať, jeho patálie s jazvecom mi občas nahnali strach a nakoniec jeho vysporiadanie sa s hendikepom mi navodili príjemné zimomriavky. Nečakal som od tohto filmu veľa, zvlášť, keďže nie som žiaden veľký fanúšik techna, ale vďaka tomuto filmu som pochopil aj na diaľku (a vzhľadom nato, že som tam nikdy nebol a ani nikdy nebudem), prečo Ibiza is... Nenápadný a totálne uletený, no zároveň geniálny film (?), ktorý nemôžem inak, než odporúčať. A keď si spomeniem na rozhovor skoro-hluchého Frankieho a jeho producenta Maxa... :) ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Film, u ktorého som v určitých momentoch nevedel, či sa mám smiať alebo nahodiť vážnu grimasu s ironickým úsmevom som snáď ani nevidel. Síce neviem, či je to dobre alebo zle, ale je to poprvý raz . Či už sa tento príbeh vážne stal, ktorý veľmi dobre vykreslil Paul Kaye síce neviem, ale každopádne patrí Kayovi za tento výkon veľká poklona. ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Hello Ibizáááá:-) Origiálně natočený film o Dj Frankie Wildovi, který z clubové scény nakonec ohluchnul a vrhnul se po hlavě do drog(ne že by v nich před tím nebyl). Nakonec se vyhrabal ze dna a jeho comeback zahýbal Ibizou. Do toho jsou komenáře slavných Dj jako C.Coxe atd. Vytváří iluzi reálného příběhu. Dobrá hudba a hlavně neskutečně dobře zahraná hlavní postava v podobě Paula Kaye. Asi se ho mnozí ptali jako Macháčka po Samotářích a to si to doopravdy nikdy nezkusil?? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu je řečeno, že je natočen podle skutečné události, avšak žádný Frankie Wilde ve skutečnosti neexistoval. Hudbu, kterou slyšíme ve filmu vytvořil DJ Sammy. (LINKIN)
  • Hlavní postava je inspirována skutečným DJ Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. (Yhitte)
  • Herec Paul Kaye není fanouškem taneční hudby, proto kdykoli je scéna, kde má nasazená sluchátka, poslouchá kapely jako Sex Pistols nebo The Clash. (Tet.Ew)

Reklama

Reklama