Reklama

Reklama

Mladá včela jménem Barry se nechce bezmyšlenkovitě zapojit do pracovního procesu. Když vylétne z úlu a rozhlédne se po světě, zamiluje se do sympatické květinářky Vanessy. S její pomocí zažaluje u soudu lidské firmy za vykořisťování, ale po vyhraném procesu musí napravit důsledky obousečného vítězství. (HBO Europe)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (353)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Další animak tentokrát Pán Včielka. Od začiatku po 25 minútu to nudí ale sa to zvrhne a už to vyzerá dobre. Je to skor pre deti do 13 rokov čo sa mi nepáčilo bolo ked stále tá včielka lietala stále sem a tam a keď to dali na súd stým medom to už bolo niečo. Forky tu sú ale to ani len nestačí ajtak stále najlepšia rozprávka premňa zostáva Ratatoiulle a Wall-E to mu sa nič nevyrovná ale ako pohodovka na jeden krát to úplne stačí :D. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Jasný, včelky se rozhodli stávkovat, protože jsou vykořisťovaný, a tak po bambilionu let promluví na lidi, aby je zažalovali. Soudkyně je afroameričanka, aby to bylo korektní, ale je tak vypatlaná, že včelkám dovolí vyhrát soudní spor, takže ty pak přestanou opylovat a tudíž se svět nevyhnutelně řítí do záhuby. Panu Včelkovi je ale líto, že jeho člověčí holka přišla o práci květinářky a tak s rojem kámošů vezmou svět na milost, protože otročit pro lidi je vlastně radost, když jeden vyrábí med, že? WTF?!! ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Škoda malinko pomalejšího začátku, kdy se seznamujeme s životem v úlu, protože v pozdějších fázích už je radost pohledět. Sice jsem si na konci filmu připadal jak zfetlý z těch žlutočerných proužků, ale o to lepší zážitek:-) Příběh je pro malé děcka, ale dost se mi líbily různé vtipné maličkosti, jako komáři, brož a vůbec celé to dění okolo včel:-) Dobré odpoledne, mluví k vám váš kapitán. Slečna Vanesa Kvítková v řadě 24 nechť se prosím dostaví do kabiny. A fofrém...:-)70% ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Viděno opět po osmi letech a přidávám jednu hvězdičku. Začínám mít slabost pro animáky. Rozhodně lepší než včelka Mája, opět jsem si to skvěle užíval, spousta výborného humoru a různých narážek, které někdo nepochopí, Sting, smál jsem se a bavil víc než u trapných rádoby komedíí poslední doby bez špetky humoru. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Včela vždycky v čele............ Ke zrodu Pana Včelky došlo náhodou, během přátelské večeře Jerryho Seinfelda se zakladatelem Studia DreamWorks Stevenem Spielbergem, na níž Seinfeld plácnul, že by rád natočil film o včelách. "Vždycky mi přišlo úžasné, že obyčejní brouci dokážou vyrábět tak úžasnou věc, jakou je med," říká Seinfeld. "Nikdy mě ale nenapadlo, že si se Stevenem a Jeffreym Katzenbergem (spoluvlastník DreamWorks) tak rychle plácneme ve chvíli, kdy jim dám pouhý název bez příběhu." Když si uvědomil, že lidstvo parazituje na včelí práci, měl hotovou kostru, na kterou už prý snadno nabaloval jednotlivé situace a gagy, jimiž se Pan Včelka přímo hemží. Ostatně ho stvořil talentovaný komik. Zdá se, že Mája dostala skvělého bratříčka. Scénář : Spike Feresten, Barry Marder, Andy Robin a Jerry Seinfeld. Hudba : Rupert Gregson-Williams. LOGICKÁ CHYBA - Když Barry stíhá auto, jedoucí na včelí farmu, má co dělat aby to auto dohonil. Když Barry letí v letadle zpět do NY, tak mu přiletí na pomoc jeho kamarádi z úlu. Letadlo letí rychleji než auto, tak jak to, že auto tak tak nedohoní a letadlo ano? CITÁT - Páni, tolik bzučení kvůli pár dnům učení. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Jerry Seinfeld natočil dva filmové trailery, kde se snažil Pana včelku udělat jako hraný film. Když ten katastrofální výsledek vidět Steven Spielberg, zeptal se ho: "Proč to prostě neuděláš kreslené?" (HappySmile)
  • Když včela zabodne žihadlo do těla savců nebo ptáků, už ho nedokáže vytáhnout a umírá, do těla hmyzu ovšem bodá bez následků. (Siriuss)
  • Jerry Seinfeld prozradil, že když obědval v domě Stevena Spielberga, nejprve zmínil nápad na tento film jako vtip, ale Spielbergovi se ta myšlenka velmi zalíbila. (HappySmile)

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Reklama

Reklama