Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Robert Redford a Jane Fonda jsou krásný pár, navíc nabitý nepředvídatelným temperamentem, který je dovede tu bosé do parku, tu na římsu jejich hnízdečka lásky – kam ovšem trochu táhne, sněží a sem tam se strhne i pořádná bouřka. Na(ne)štěstí je tu starostlivá matinka a divný soused… :) Úsměvná romantická klasika s živelnými hereckými výkony, která mezi řádky napovídá, že láska i patra přenáší. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Bosé nohy v parku jsem viděl v ostravském divadle před tolika lety, že se mi to ani nechce počítat, ale pořád si pamatuju, jak dobře jsem se tehdy zasmál. Tento film se mi až do dneška stále vyhýbal, a to byla škoda. Znovu jsem se výborně bavil se škrobeným límečkem Paulem a ztřeštěnou Corie v jejich téměř prostorném bytě skoro v přízemí, a stejně jako v divadelní hře jsem i tady ocenil příchod Victora a Ethel, kteří posunuli děj i humor správným směrem. Snímek jistě nebyl žádným úžasným uměleckým počinem, ale jako konverzační komedie funguje i po těch letech skvěle. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Někteří zemřou na choleru, jiní na mor a jeden ubožák skape na díru ve stropě." Suchar Paul, hysterka Corie, bohémskej Victor, dýchavičná Ethel a zasněženej podkrovní byt mě dokázali pobavit už mnohokrát. Při konverzacích to totiž mezi všemi jiskří, padají velká moudra a já musím potvrdit, že manželství a nový bydlení jsou velkou zatěžkávací zkouškou pro každýho jedince. A na závěr musím dodat, že kdybych teď týden nenapsal žádný komentář, tak jsem pravděpodobně s Corii v hotelu Nacional v Mexico City na pokoji 703 a pouštíme si při sexu skvělou komedii. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč v programu bylo napsáno tragikomedie... Hloupost. Vynikající komedie s mladým Redfordem a Fonda, ve které se smějete i šesti, devíti a ve skutečnosti pěti poschodím, protože to betonové se nepočítá. Velmi milé. Jane je úžasně veselá a trochu trhlá a Robert je ve své poněkud neobvykle komické roli k sežrání. K tomu ten byt... :) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Aneb můj dům, můj hrad:) A že je tento hrad hodně vysoko. Excelentní, milá, dokonale přirozená komedie. Od začátku do konce nabitá úžasnými scénami, dialogy a vtipem. Robert Redford s hlasem Pavla Soukupa byl k popukání. Úvodní scéna, kdy musí Robert vystoupat s kufry do schodů, je zničující:) Z tohoto filmu mám podobný dojem jako z Apartmá v hotelu Plaza. Kvalitativně jsou pro mě na stejné úrovni. Fenomenální komedie, při které jsem se nesčetněkrát nasmála a obdivovala příběh, herce, zpracování, a přesto jsem nebyla schopna hodnotit plným počtem. "Spálil se nám sporák." - "Proboha, co se stalo?" - "Nic, jen jsme ho zapnuli." :) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Je to jeden z najobľúbenejších filmov Jane Fondovej. Raz na Twitteri napísala: „Škoda, že sme nikdy neprinútili Neila Simona urobiť pokračovanie... tie isté postavy o 40 rokov neskôr.“ (Arsenal83)
  • Film bol natočený v New Yorku, USA. (Arsenal83)
  • Při scéně, když jde opilý Paul (Robert Redford) nahoru z parku domů a Corie (Jane Fonda) jde za ním, tak mu nese boty. Při další scéně však říká Paulovi, aby si sundal boty. (griph)

Reklama

Reklama