Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Co na to říct :-) Milá, úsměvná a skvěle zahraná konverzační komedie s vymazleným!!! scénářem. Veškeré dialogy a slovní přestřelky hýří od začátku do konce výjimečným, pohotovým vtipem. To se nedá moc popsat, tohle se prostě musí vidět. Chtěla bych do komentáře vybrat ještě nějakou z nesčetných hlášek, ale nemůžu se rozhodnout kterou. Co slovo to perla. Mimochodem, tady jsem zcela soucítila s Paulem. Nato, že jsem žena, jsem mu dokonale rozuměla a trošku ho i litovala. Vůbec to neměl, chlapec, jednoduché. I když na druhou stranu ti dva se tak dlouho hledali, až se museli zákonitě najít. "Tumáš, to je pro tebe, já už tady nebydlím!" :-) Jo a hudba, ach ta hudba ... ()

sud 

všechny recenze uživatele

Parádní konverzační komedie s Robertem Redfordem, který ještě tehdy nebyl hvězdou a Jane Fondovou v období, kdy byla prohlášena nejkrásnější ženou světa. Oba jsou coby novomanželé k sežrání. A když se k nim přidají ještě matka a seladon z půdy, vznikne rozkošný blázinec a zábava první třídy. A ani ten hodně crazy závěr není ke škodě. 90%. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Aneb můj dům, můj hrad:) A že je tento hrad hodně vysoko. Excelentní, milá, dokonale přirozená komedie. Od začátku do konce nabitá úžasnými scénami, dialogy a vtipem. Robert Redford s hlasem Pavla Soukupa byl k popukání. Úvodní scéna, kdy musí Robert vystoupat s kufry do schodů, je zničující:) Z tohoto filmu mám podobný dojem jako z Apartmá v hotelu Plaza. Kvalitativně jsou pro mě na stejné úrovni. Fenomenální komedie, při které jsem se nesčetněkrát nasmála a obdivovala příběh, herce, zpracování, a přesto jsem nebyla schopna hodnotit plným počtem. "Spálil se nám sporák." - "Proboha, co se stalo?" - "Nic, jen jsme ho zapnuli." :) ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč v programu bylo napsáno tragikomedie... Hloupost. Vynikající komedie s mladým Redfordem a Fonda, ve které se smějete i šesti, devíti a ve skutečnosti pěti poschodím, protože to betonové se nepočítá. Velmi milé. Jane je úžasně veselá a trochu trhlá a Robert je ve své poněkud neobvykle komické roli k sežrání. K tomu ten byt... :) ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som chcel dať do komentáru nejaký vtipný citát, ale tých kvalitných vtipov tu bolo príliš veľa na to, aby som si vedel vybrať. A tiež som na vlastnej skúsenosti zistil, že prezradiť niekomu vtipy z komédie môže byť horšie ako prezradiť mu záver, čiže by to boli riadne spoilery. Hneď od prvých viet filmu som žasol ako mohla tak pikantná a sarkastická komédia v tej dobe vzniknúť. Asi mám predsudky, pretože za tie vtipy by sa nehanbil ani Woody Allen. Nechce sa mi nad tým rozmýšľať a porovnávať, ale Barefoot in the Park je pravdepodobne jedna z TOP 10 komédií I have ever seen. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Mildred Natwick (Ethel Banksová) a Herb Edelman (Harry Pepper) se objevili ve stejných rolích i v divadelní verzi Bosých nohou v parku (v letech 1963-67). (D3VIL)
  • Původní divadelní hra je inspirována prvním manželstvím jejího autora Neila Simona. (D3VIL)

Reklama

Reklama