Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

totalySICK 

všechny recenze uživatele

"Co tady chcete?" "Přístřeší a stravu!" --- "Co je to za divný čokly? Vypadají skoro jako vlci.. Proboha! Jsou to vlci!" --- "Co dělá v té komoře na košťata?" "Řekl bych, že si ulevuje." Co se týče prvního dílu, tak je dvojka pouze slabší odvar, má přeplácaný a nastavovaný děj s poněkud mizernou zápletkou, nicméně stále běhěm filmu doslova umírám smíchy a to je podstatné. Škoda jen, že Beatrice hraje jiná herečka, jelikož Valérie Lemercier byla naprosto okouzlující. Ovšem uznávám, že mírně fekální humor nejspíš není pro každého, každopádně pár hlášek vešlo do dějin, takže jedna z mých srdcovek, hehe. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Druhé setkání s Návštěvníky bylo snad ještě o něco lepší než to první. Christian Clavier dokonale zastínil Jeana Rena, jako sluha je naprosto nezapomenutelný. První díl působil jako blesk z čistého nebe a musím říct, že i tak působí tento. Bavila jsem se stejně dobře a doufám, že to tak už zůstane a ani přibývají roky a reprízy na tom nic nezmění. Byla by to velká škoda. ()

Reklama

KafuR 

všechny recenze uživatele

Druhá návštěva chrabrých mužů ze středověku těží z úspěchu prvního dílu a nabízí jeho volné pokračování, bohužel už však v celkovém konceptu dost vykrádající zmíněnou jedničku. Dějové schéma je skoro stejné, přidalo se pár nových vtípků, které zůstaly v prvním dílu nevyužity a celá ta zábava se zakončila tradičně netradičním koncem, který čpí až závanem černého humoru. Kdo byl ale z jedničky unešený a má rád Rena a Claviera, tak mu jejich společné kratochvíle v chodbách času určitě pohodový večer nezkazí. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Řekl bych,že pokračování téhle šílenosti je ještě lepší,než jednička.Naprostá záplava střeštěných dialogů,nesmyslných scén a postupné zamotávání se příběhu svou gradací diváka vtahuje do děje velice nenásilně a přitom se bavíte od první minuty až do konce. Škoda že po tomhle následoval díl Cesta do Ameriky... ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Škoda, že přeobsadili paní hraběnku. Ale i tak je film neskutečně nabitý dobrým vtipem, situačními výstřelky, dějovými taškařicemi a skvělými hereckými výkony. Pozor - přímo navazuje na první film, takže první bez druhého, ani druhý bez prvního nezmeškejte. Osobně jsem zpozoroval více děje, ale méně šíleností. Stále je to ale prvotřídní komedie s mými oblíbenci. 85% = 4/5 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)
  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)

Reklama

Reklama