Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Co mají společného Jean Reno, Christian Clavier a odpad!? Tento dvouhodinový pochybný hektický flák, kde je každá další rádoby legrační scéna o to smutnější, když vidíte, jak se k ní ponížili dva přední současní francouzští herci. Toto druhé pokračování je jen nešt'astný škvár a nezaslouží si být spojován s perfektním prvním dílem. Chtělo by to vrátit se v čase do dob natáčení, rozdupat kameru, rozehnat štáb a spálit scénář. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Celé království žije jediným - chystanou svatbou Godefraye a Frénégonde. Jenže - všemi očekáváná událost dostává trhliny - ztratily se převzácné klenoty, a mezi nimiž dávná relikvie, která má novomanželce při svatební noci dát dar plodnosti. Godefray začíná tušit kam se klenoty ztratili - a spíš než kam, tak ta otázka měla znít ve které době? Navíc na získání klenotů už není moc čas, chodby času se hroutí, a všichni se urychleně musí vrátit do svých časů ... Přiznávám, předchůdce tohoto filmu jsem neviděl, za to jsem viděl její americký remake a docela příjemně se bavil. Stejnou zábavu jsem očekával i od tohoto filmu, ale bohužel marně. Většina vtipů šla totálně mimo (a přitom se ze střetu kultur dá vytěžit opravdu hodně), Christian Clavier se sebe dělá totálního vola (ve všech rolích), a ani na Jeanu Reno není vidět žádné velké nadšení... ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Stějně jak u jedničky, tak u dvojky jsem se skvěle bavil. Bohužel pokračování už nejsou taková jako první díl (existují samozřejmě i výjimky). Vždy už víte, jaké postavy zde budou hrát a co přibližně se bude dít. To ale nemění nic na tom, že tohle je také skvělá komedie, která navazuje na jedničku. Nejvíce mě pobavila asi bednička s trubadúry nebo strašení malého kluka k donucení, aby psal úkoly. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sice by příběh měl navazovat upozorňuji !!!volně!!! na první díl...ale autoři se snažili udělat regulerní pokračování, ale bohůžel s řadou chybami, které se s prvním dílem neshodují...Pokud se mi v jedničce nelíbila ta kurva která si nabalila Claviera tak v tomhle filmu je to Béatrice, která znovu pomáhá dvěma hlavním hrdinům dostat se zpět do jejich doby...a vlastně navrátit vše do původního normálu pač se to kompletně promíchá. Ti co nejsou z minulosti se objeví v minulosti a obráceně a zde nastává bod zlomu. Vlastně to, že je to naprostá blbost, ale pravda je že jsem se u toho celkem bavil a na odreagování je to ideální a rozhodně lepší než naprosto zkažená trojka. --- Pane! Jacquille odmítá dbáti vašich rozkazů. Dal se v útěk. Dovolte mi lapiti jej a namastiti jeho posed. - Ne, drahý Ganelone, toť projev radosti z návratu. Necháme ho, aby hrdlo své do němoty prolil. Tou opicí pozře. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Druhá časť sa snažila nadviazať na známu prvú časť ale vďaka úbohému českému dabingu a dialógom, to bol úplný prepadák. Hlavnou časťou filmu bolo totiž rýmovanie. Hlavná ženská úloha bola zverená nevhodnej herečke, všetko bolo hrané s nadsázkou a nasilu. Bohužiaľ, veľké sklamanie. Síce som to dopozeral, ale stálo ma to dosť síl a to ešte cez to všetko, že nemám rád francúzske filmy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)
  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)
  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno