Reklama

Reklama

Patrick (Jean Reno) je velmi neúspěšný boxer a velmi úspěšný sukničkář. Nathaniel (Christian Charmetant) je podvodník první třídy. Podfoukne kohokoliv, kdykoliv a jakkoliv. Co se týká žen, s těmi se mu daří o mnoho hůř než s podvody. Po jednom krušném dni, ze kterého mají oba pánové pěkných pár modřin, se náhodou setkají v jedné hospůdce, slovo dá slovo a najednou sedí v autě a uhánějí směrem k moři, kde chtějí nějaký čas provozovat pojízdnou pizzerii. Jenže Nathaniel má podvádění prostě v krvi, a tak si Patrick nikdy nemůže být jistý, kdy ho podfoukne. (Vapet Production)

(více)

Recenze (15)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Někteří tvůrci si myslí, že diváctvo je banda pitomců. Ne, jen někteří. A ti alespoň pokryjí náklady. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dva velcí lůzráci a jedno malé prasátko jedou vstříc svému osudu v téhle kupodivu docela zábavné jizlivé >route cinema< s poněkud drsnějším a místy i lechtivým černým humorem... Každopádně pak přes jistou oddechovost nejde nikterak o nějakou přihlouplou řachandu, pánové své party věčných autsajdrů hrají skvěle, čunik chrochtá blahem a čurá a kadí do plenek a snad i aspoň ten příběh natvrdlého, ale narozdíl od všiváka Nata (Ch.Ch.) ne tak zkaženého Pata (J.R.) skončí v láskyplném objetí ztracené a znovunalezené velké lásky... A odpuštěno pak může být i kterak boxer Patrick ve své náhle nabyté >síle a odvaze< docela zábavně zákeřně sejme elegantní hlavičkou na autobusové zastávce dámu v uniformě Frantíky tak neobíbených "Poměnek"... ;o) - - - - - (Poprvé viděno 16.11.2009 na dvd, komentář zde jako první - 17.11.2009) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak překvapivě celkem úsměvná komedie, která si na nic nehraje a zároven se na ni příjemně kouká, humor od Rena mi vždycky sednul, a Roussillon je docela sympaták jen škoda že ke konci mě to nějak moc nebavillo, ale i tak dobré. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jean Reno představuje v této komediální road movie deprimovaného boxera třetího řádu Patricka, který nikdy nezískal žádný titul. Scénář : Bernard Nauer a Philippe de Chauveron.Kamera : Vincent Jeannot. Hudba : Benjamin Raffaelli a Kamil Rustam. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Příjemná ptákovinka o dvou magorech, kteří brouzdají Francií. Jeden z nich je boxer, tvrdý chlapík, který to s holkama umí a druhý zlodějíček, totální looser, podvodník, který toho v hlavě moc nemá. Dějově dost podprůměr, ale koukatelné. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Mám ráda road movie, ale Zloděj a boxer je takový vlastně nic neříkající a nikam nesměřující film. Pár úsměvných momentů, pár vašich nesplněných snů (sklep plný vína), ale nic víc, humor nečekejte a zábavu opravdu jen místy. 50% ()

Kick077 

všechny recenze uživatele

Je to celkem zvláštní komedie u který se člověk musí chtít pobavit aby se občas zasmál a potom se teda několik vtipnejch momentů najde. No a konec je vlastně takovej, že se akorát naskytne otázka: k čemu to vlastně spělo? Leckdo by čekal nějaký ukončení a najednou se objeví titulky. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jean Reno v tomto nenáročném snímku opět předvedl svůj komediální talent. Humor je vyobrazen přesně tak akorát. Není to trapné, ani ztřeštěné. Setkání neúspěšného boxera s notorickým zlodějíčkem a společné cestě někam prodávat pizzu byl dobrý nápad. Naskytlo se mnoho humorných situací a vše bylo využito k naprosté dokonalosti. Neškodný francouzský humor opět dokonale pobaví. Zvláštností na tomto snímku je, že celý příběh, po všech těch skopičinách, skončí romanticky, aniž by byl po celou dobu trvání snímku k tomu sebemenší náznak. Nakonec proč ne. Ničemu to nevadí, ani nijak neškodí. Jedná se o další francouzskou komedii, která se povedla. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Komédia o dvoch kamaratoch, ktorý sa spoznaju v bare a ide si za svojim cieľom predaj v pojazdného pizzerii Pobavila ma scéna kúpanie sa vo víne 😂 3* ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová poklidná komedie, ze života. Hlášky typu: "Budeme se brát, a jak se vlastně jmenuješ ?" celkem potěší, ale nějaký vysloveně ztřeštěný humor nečekejte. ()

Lancer 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, jejíž příběh ale nedává tak docela smysl a není vlastně ani správně k popukání. Přesto se u toho dá strávit vcelku příjemný čas. ()

qwazaokki 

všechny recenze uživatele

50% - nic moc, sice jsem se nenudil, ale že bych nějak chrochtal blahem to také ne. Jednou se podívat mi docela stačilo. Viděl jsem to včera a dnes už si nepamatuji ani jeden zajímavý okamžik – vlastně ano! - sklep plný vína jako v bazénu. ()

Reklama

Reklama