Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nijako extra ma nezaujala ani hlavná myšlienka filmu, ani jeho výsledná podoba. Ale film nie je ani vyložene zlý. Proste priemer. Sandra Bullock tu nieje veľmi pekná ale hranie jej prekvapivo ide, ale tie dialógy!.. Veľa hlášok je iba rádoby vtipných, trápny pocit som mal ako z Michaela Caina, tak aj zo samotnej Bullock. Zasmejete sa, áno, ale nie veľmi často. Soundtrack dobrý. ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Dobře přiznávám, že tohle je moje slabost z mých mladých hloupých let. Která holka by nechtěla být zároveň tajnou agentkou, z které se přes noc stane krásná modelka. Myslím, že každá malinká o tom tajně sní a já byla mezi nimi. Tak možná z nostalgie, nebo z něčeho takového jsem dala takového hodnocení, snad mě za to někteří neproklejí :o) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Něco bych zkusila, nedělala jsem to od střední. - Na tomto pódiu souložit nebudete." Co se dá dělat, agentka FBI v dresu Miss New Jersey mě bavila. A ještě víc mě bavil Victor Melling, když ladně přetvářel ošklivá a sprostá káčátka v labutě milující světový mír. Trochu slabší to bylo s chytáním teroristy, planutím vášní mezi spolupracovníky a různými jinými naivními pitomostmi, ale za mě to bylo celkem fajn. Přesto se na žádnou přehlídku vyzáblin v nejbližší době nechystám. ()

Kamiiik 

všechny recenze uživatele

Vážně moje nejoblíbenější komedie. Ano, možná to bude tím, že jsem byla ještě malý prd, když to poprvé přinesla mamka domů na videokazetě z videopůjčovny, ale i po těch 12 letech se u toho stále moc dobře bavím. Pokaždé na stejných místech, stejným vtipům a stále mě to baví, a to nekecám, viděla jsem to určitě více jak 30x. Tímhle filmem si mě Sandra získala. Opravdu zábavná komedie ()

T2 

všechny recenze uživatele

Povrchná zlátanina a ešte aj moc predvídateľná, určite som čakal viac, a len jeden skutočne podarený vtip na ktorom sa dá pousmiať, aspoň že sa ako tak dá pozerať na Sandru Bullock aj keď po hereckej stránke to bol len priemer pokiaľ pri sebe nemá silnejšiu oporu. ║Rozpočet $45miliónovTržby USA $106,807,667Tržby Celosvetovo $212,742,720 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • V závěru filmu při rvačce o korunku mlátí miss Rhode Island (Heather Burns) Gracie (Sandra Bullock) kyticí růží tak, že z ní zůstanou jen zelené stonky. V další scéně jsou na kytici zase červené růže. (T600)
  • Když Sheryl (Heather Burns) dokončuje vystoupení se zapálenými paličkami, odchází do zákulisí s ohořelými. Poté je však vidět se zcela novými. (T600)

Reklama

Reklama