Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Ve většině ohledů stěží průměrná,vyvařená záležitost s otravnou Sandrou Bullock,ale zato s jako vždy vynikajícím a šarmantním Michaelem Cainem.A jakkoliv je většina vtipů tisíckrát viděná a neoriginální,stejně jsem se jim občas znovu zasmál.Další film,který mě jeden večer obstojně pobavil a za pár dní si na něj ani nevzpomenu.Takových je mnoho.S ostřejším,satiricky mířeným scénářem by měla Slečna Drsňák mnohem delší trvanlivost než jako politicky naprosto korektní komedie,kterých každý rok vzniká alespoň tucet a všechny jedou podle stejného mustru. 60 % ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Televízne na Slovensku omieľaný film, ktorý má v sebe humor, ale zároveň aj to hlúpe amerikánstvo. Nikdy som sa pri ňom zvlášť nestotožnil so všetkým. Sandra Bullock bola svojho času veľmi okúzľujúca žena a vedela z toho vyťažiť, ale toto sa skrátka nedá brať vážne ani ako komédia, ani ako akčný film. Za špičkový film ho nikdy považovať zrejme nebudem, od hudby, cez scenár k deju to bolo veľmi rozpačité. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Komedie / Thriller??? Na komedii mi to přišlo poněkud málo komický a nazývat tohle thrillerem, to snad ani nemůže nikdo myslet vážně. Spíš je to hodně blbej romantickej film. Jedinej důvod, proč jsem se na tuhle pakárnu vydržel dívat až do konce, byl ten, že se mi tam líbily ty soutěžící missky a Sandře to překvapivě taky docela seklo, i když na soutěž královny krásy je to už stará rachejtle. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Blbina s tehdy ještě přitažlivou Sandrou Bullock. Blbina, kterých tehdy americká produkce chrlila stovky. Takže nic výjimečného, ale koukat se na to dá. P.S. Ideální film, jako kulisa k nějaké manuální práci. Já u toho třeba dokonale rozebral ovladač na Play station, který už jsem nedal dohromady... ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Celkom dobrý film. Nejak extra som sa nenudil, dá sa to pozrieť aj viac krát ale po každom pozretí kvalita a záujem o film klesá, ale páči sa mi tu herecké obsadenie najmä Michael Caine a Sandra Bullock, poteší aj William Shatner, príbeh ma tiež zaujal, niektoré vtipné situácie sa tiež vydarili. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • V trailere je scéna, ktorá sa však do finálnej verzie filmu nedostala. Otec (Edward Herrmann) sa v nej Gracie Hartovej (Sandra Bullock) spýtal, či je lesba. Ona sa zasmiala a odpovedala: "To by som si priala". (U_S_O)
  • Chrochtavý smích, který Sandra Bullock (Gracie Hart) ve filmu předvádí, se prý naučila na jedné vesnické zábavě. (lesumir)
  • V závěru filmu při rvačce o korunku mlátí miss Rhode Island (Heather Burns) Gracie (Sandra Bullock) kyticí růží tak, že z ní zůstanou jen zelené stonky. V další scéně jsou na kytici zase červené růže. (T600)

Reklama

Reklama