Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanzie a Ava, velmi bohaté sestry, jsou dědičkami rodinného majetku. Jednoho krásného dne se jejich pozlacený svět díky skandálu zhroutí. Jejich bohatství je pryč. Musí se postarat a řešit věci, kterými se nikdy nemusely zabývat! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Osobne mám tento film na úrovni ohavnosti V.I.P s Pamelou. Nudný dej, žiadny spád, o herečkách sa lepšie ani nezmieňovať. Aspoň, že sa na ne dá pozrieť, ale iba keď stopnete film, akonáhle film odpauzujete celé čaro sa stráca. Čistá umelá gumovačka mozgu. Odporúčam sledovať od dvoch promile v krvi a viac aj tak si to ráno pamätať nebudete. ()

Syrachta 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička snad jen za to, že jsem u filmu neusnula a že tam bylo i pár momentů, kdy jsem se smála. Zápletka byla předvídatelná a její řešení naivní a nereálné. Hlavní hrdinky mi byly nesympatické od účesu až k (ulomeným) podpatkům a Anjelici Huston s Brentem Spinerem jsem pro takový snímek upřímně litovala. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Velmi roztomilý příběh o dvou zazobaných rozmazlených dědičkách, které někdo málem ošidil, ale naštěstí k nim byl osud milosrdný a za účast jim přihrál ještě větší prachy. Vhodné jako šidítko pro zpitomělé prepubescentky, případně jako mizerná kulisa k nesoustředěné partii lízaného mariáše. Jako obojí je to naprd, takže mi nezbývá, než se po způsobu Igi.B zeptat, komu to vlastně slouží? ¾ puntíku. ()

katchi odpad!

všechny recenze uživatele

nuda..nuda..dvě fifleny o všechno přijdou..když sem se rozhodla, že se na to podívám, čekala jsem,že ve filmu bude víc scén, kdy hlavní hrdinky uklízí a dělaj věci co normální lidi...čekala jsem nějaké vtipné situace a ono nic.:( jen mi vysvětlete jaktože, když o vše přišly a peníze neměly, jaktože si sehnaly tolik luxusního oblečení a bot?? Hmm? Byla to blbost ja mraky..některé filmy tohoto typu se mi i přes svou blbost líbí a ráda se na ně znova kouknu, ale toto?? ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo z toho důvodu,že se odjakživa i ve svém věku se snažím dávat druhou šanci filmům Hilary Duff - jakkoliv vypadají hloupě.Tento film nevypadá a ani extra není zas až tak skvělý jako ty 3/5 ale když to vezmu z čistě pragmatického hlediska,tak musím říct,že mě to občas i pobavilo.Sledování tohoto filmu mi působilo menší bolest, než poslech mistra Bobra(samozřejmě NEDOPATŘENÍM)a nebo třeba umečené Rihanny nebo Beyoncé či Madonny.Tím chci říct,že jakkoliv se tento film hloupě dokáže tvářit tak je tam i jakési to rozumné rozuzlení prekérních situací a pořád tam nějak zasahuje nebo figuruje ten pojem láska,který málokdo kdy poznal(nebo pozná)a taky ta soudržnost rodiny i v té "nejhorší" situaci(protože znám mnohem horší situace než přijít o peníze věřte,že ani toto není extra příjemné).Abych to shrnula - celkem zábavné, občas hloupoučké. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení začalo 18. dubna 2005 a 32. května 2006 Lukas Haas (Henry) oznámil, že pro film možná nenajdou distributora. Nakonec film koupila společnost MGM a v srpnu ho uvedla v 1 500 kinech, kde propadl. (HappySmile)
  • Henry pojmenoval svou kočku po Clarenceovi Darrowovi, což byl americký právník, který proslul obhajobou Johna T. Scopes v slavném "opičím soudu" proti žalobci Williamsovi Jenningsovi Bryanovi. (HappySmile)

Reklama

Reklama