Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Musím Říct, že tohle bylo Pořádně WEIRD!! První Půl Hodina, vypadalo jako Nějaké HomeVideo,Šíleně Amatérské, Nudné, nekoukatelné a otravné! FF s nejroztřepanější Kamerou Vůbec + nějaké Vypádky se čtverečky!! První povídka byla docela Fajn, ikdyž se v první Půlce nedělo vůbec Nic! Ta Holka,ale byla Vážně Sick! Druhá povídka, byla nejslabší, téměř nic se nestalo, krom posledních 10 Sekund, nevím na co Čekali!! Třetí Povídka byl Hroznej Shit! Co to jako Bylo? Kdo vraždil? Duch, Příšera, Zombie, Člověk? Nějaký Rozmazaný Syndrom, tam zabíjí Lidi, né to né, bylo to Trapné! Čtvrtá povídka, byla Cool! Nečekaný Zvrat a SHOCK!! Pátá Povídka, byla ta Nejlepší,ale na můj Vkus až moc přeplácaná,ujetá, Šílená, Nepochopitelná! Fakt by mě zajímalo, Pro jakou Skupinu Lidí, tohle bylo Natočeno, Nejspíš pro Lidi s Downuv Syndromem. Hodnocení jednotlivých POvídek ! 1-70%,2- 40%, 3-40%, 4,60%, 5- 70% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Všechny příběhy mají jedno společné - nedá se na ně dívat, což je řekl bych u filmů dost zásadní handicap. Samozřejmě že kvůli FFucking kameře, jak jinak. Ale žádná velká tragédie se nestala, neboť jsou až na jeden vcelku nezajímavé. Dřevorubec by řekl že jsou tak ňák vo hovně. A dějová linie která je spojuje jakbysmet. Jakž takž mě zaujal (respektive by mě potenciálně mohl zaujmout) příběh č.1 o lidožravé sukubě se zvláštně hezkou holčinou (okatá herečka ze SiREN), ale kvůli formě je celý film ztráta času a po použití letí rovnou do koše. Za normálních okolností, tedy natočeno normálním (=neskákajícím) způsobem, by ovšem z jednotlivých částí mohly být aspoň průměrné kraťasy. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Ako celok to skôr nefunguje, než funguje. Film som pozeral počas niekoľkých dní – vždy po polhodine. Keď som si pozrel prvú poviedku, ktorá bola pomerne strašidelná, nebolo mi všetko jedno a to dokonca až do takej miery, že keď som si mal pozrieť ďalších tridsať minút a uvedomil som si, že to budem musieť urobiť sám doma v neskorí jesenný večer, radšej som to nechal tak a pozrel som si to až na druhý deň doobeda. Čo ale bolo zbytočné, lebo zvyšok príbehov, česť výnimkám, už príliš hrôzostrašný nebol a v pohode by som ho zvládol aj o polnoci. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Absolútne nechápem prečo vzniklo x ďalších pokračovaní. Mne ručná kamera v hororoch nikdy nevadila, ale tu vyložene srala. Roztrasenie totiž dostalo rozmer hádzania o zem. Ako bonus nie len VHS patina, ale aj obrazová rozosranosť. Nebyť prvého príbehu, tak by som uvažoval nad odpadom. Čakal som, že tu bude nejaká červená niť naprieč príbehmi a hovno. A tým, že je tu viacero príbehov, tak som musel s každou partou absolvovať tú zbytočnú cestu z miesta A na miesto B, vypočuť si dialógy vyjadrujúce ich IQ a keď konečne zažvali, tak som dostal nový nášup tej istej zbytočnej výplne. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parta naprosto dementních idiotů, se vloupají do domu a začnou sledovat kazety. A mi se můžeme těšit na 5 poměrně kvalitních příběhů. První příběh o partě mladých kteří v baru sbalí upírku je poměrně zajímavej, už od téhle úvodní povídky jsem si říkal že se mi film bude líbit. Líbil se mi styl těch starých kamer, který dnešní found footage nemají. Maska upírky mě docela zamrazila. Tvůrci si s ní vyhrály. 8/10. Druhý příběh byl o dvojici v motelu a jeden hajzl. Nic extra od Westa bych čekal daleko více, jeho styl je dobrej ale tady mě zklamal. 5/10. Třetí povídka je ale nejslabší, nemám moc rád když je vrah v hororech neporazitelnej a tady bohužel je. Takže nic pro mě. 4/10. Další povídka je duchařina která je sem tam strašidelná a dokáže navodit slušnou atmosféru, ale když jsem to dokoukal tak jsem zjistil že jsem se ani jednou nelekl. Ale jak jsem řekl dokázala mě udržet v napětí. 8/10. A poslední povídka je nejlepší parta mladíků jde na párty do domu který je ale opuštěný, tedy kromě pár šílenců a duchů. Parádní 10/10. S celým VHS jsem spokojen, jsou tu jen 2 povídky který mě zklamaly. Ale celkově paráda. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Altadeně ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Tehlový dom, v ktorom sa nachádzajú všetky VHS kazety, je rovnaký dom aký pol použitý v seriáli o Slender Manovi, Marble Hornets (od r. 2009) (BoredKid)
  • Pri premiére filmu padli (doslova) za obeť dvaja ľudia, ďalší vybehol z kina a dostal záchvat. Vzápätí ho nasledovala jeho priateľka, ktorá po úteku z kinosály začala zvracať. (Raccoon.city)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama