Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tak tá ohyzdná, do úplného vyčerpania obšťastnujúca pseudo/odnož a suterénny skoro už spráchnivelý sebazničujúci do nekonečna mačkaný , ohyzdný F*ck you, you f*cking f*uck & f*ck your muthaf*cka rotten no/brain maybeviled podžáner sa dostal ( síce pochybujem ) do (ne)konečného štádia svojho filmárskeho rozkladu. To, čo sa predviedlo v tejto ukážkovej strate dvoch tučných hodín života, kedy divák s bystrím a vylešteným zrakom, nedokáže audiovizuálne spracovať ani po roku, tak to je silné aj pre človeka ktorému odumiera všetko a všade. Filmárska eutanázia a ak som mala byť ohromená nenastavenou video stopou - tak to bolo naozaj origi.Už teraz sa klepem strachom, čo nové ešte nabehne. Body za 2 nevyšumelé nápady. Ale tá minutáž - to je sila.3 skoro identické komenty ohľadne "obsahu " ti napovedia . Mne teda stačilo aj bez nich. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Podle traileru to vypadalo na výbornou found footage jízdu, ale V/H/S je bohužel film, kde trailer k filmu je kvalitnější jak celý film. Očekával jsem rozhodně více, ale musím uznat, že když došlo konečně na nějakou akci, tak to stálo za to! Je to jako Grave Encounters, polovinu filmu se nic nedělo, ale když začínala atmosféra houstnout, mělo to grády. V/H/S je seskládán z osmi příběhů trvající zhruba 20 minut. 3/4 děje z každého příběhu se pomalu nic nedělo, ale jak říkám, když už došlo na akci, stálo to za to! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Za prasáckou kameru bych dal nejraději odpad! Několikrát jsem chtěl film vzdát, protože mi šly oči šejdrem. Nevím, proč by amatérský film měl být za každou cenu nasnímán rozhoupanou kamerou. Snad i průměrný turista dokáže nasnímat dívatelný snímek... Samotné příběhy nebyly zcela tragické, líbil se mi třeba duchařský příběh ala Asie či laškovné párty s démonem. Zdařilé byly i gore efekty, i když k věrohodnosti jim hodně pomohla rozmávaná kamera. Kvůli vizuální stránce si ale tenhle snímek už rozhodně nepustím. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím co jsem od toho čekal. Super hororovou podívanou nebo další found footage co si bude hrát na kdoví co? Asi něco mezi a to jsem dostal. Bohužel, do 74 minuty jsem se vcelku nudil, i když nahrávka z lesa nebyla díky záporákovi špatná. Nebýt ale posledních dvou nahrávek, tak tomu *** nedám. Ty totiž podstatně pro mě zvedly tento snímek svými nápady a provedením. Hlavně poslední nahrávce bych dal více prostoru, jelikož atmosféra toho domu se mi velice líbila. Pokud mám ale nahrávky hodnotit jako celek filmu V/H/S, tak pro mě jde o průměr ve smyslu, že se sice člověk lekne, ale celkově je to takové nijaké. Splácané dohromady, nesouvisející se sebou a osobně prostě netuším, co mi tento snímek chtěl sdělit. Jaká je jeho význam. A to mě dost u filmu štve. Ona totiž, až na poslední 2 nahrávky, to byla opravdu vcelku nuda s nehorázně roztřesenou kamerou a diváka nudicím dějem. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je rozdíl mezi příjemnou civilností a ryzím amatérismem. Bohužel VHS patří do té druhé kategorie, protože takhle debilní found footage jsem snad ještě neviděl. Jediné, co mě fakt zaujalo a kvůli čemu dávám nakonec tu jednu hvězdu je poslední "povídka", která konečně byla trochu zajímavá. Jinak jsou to vesměs nezáživné příběhy natočené člověkem trpícím posledním stádiem Parkinsona kamerou z minulého století. Místy z toho fakt až bolela hlava. Jako studentský snímek by se to dalo, ale jako regulérní film to ani omylem neobstojí. Plus za to, že mě hodně pobavila ta upírka v první epizodě, protože mi až nehorázně připomínala Lucku Bílou. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Pri premiére filmu padli (doslova) za obeť dvaja ľudia, ďalší vybehol z kina a dostal záchvat. Vzápätí ho nasledovala jeho priateľka, ktorá po úteku z kinosály začala zvracať. (Raccoon.city)
  • Tehlový dom, v ktorom sa nachádzajú všetky VHS kazety, je rovnaký dom aký pol použitý v seriáli o Slender Manovi, Marble Hornets (od r. 2009) (BoredKid)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama