Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Děsný, až na první povídku nedává žádná vůbec smysl, naprosto otřesná kamera.Nechápu, proč musejí tvůrci za každou cenu používát ty kamerové mrdky, které srčí, blikají a neustále vás serou, to je strašně rušivý moment.Jen první povídka byla fajn, jenže v ní bylo taky hovno vidět.Směsice debilních povídek, které nedávájí žádný smysl a mě nadáváte, že náš horor nemá smysl ani pointu (ste idioti prostě), v našem filmu pointa je, tady byste jí nenašli ani teleskopem.Hrozně iritující záležitost a jen díky pár dobrým scénám, nepošlu tuhle zbytečnost netalentovaných diletantů do úplné prdele.35%. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Nejprve začnu tím co mě zklamalo a to bylo hned nudné a nezajímavé seznamování s bandou vytržníku. Ale ještě více příběh číslo tři, který byl neuvěřitelně špatně napsaný a i triky nestály za nic. Příběh číslo dvě byl taky slabší ale aspoň Ti West, který to ukázal už dřív umí solidně budovat atmosféru. Příběh číslo čtyři o chatu měl taky na víc ale vyniká nejlepšími lekačkami z celého filmu. A to nejlepší nás čekalo v první příběhu a posledním pátém. První příběh byl výborně zvrácený o jednom nepovedeném večírku s parádním zakončením. A poslední příběh byl pěkně šílená jízda, který jsem si pustil dvakrát po sobě. Připomínal mě závěr ve filmu Evidence. Celkově je to trochu lepší průměr. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Partička bláznov ma za úkol vylúpiť jednú vilu a v nej zobrať kazetu.Len ako vždy sa to poserie a tam nájdu mŕtveho majiteľa toho domu a nie je tam jedna kazeta ale viacero.Tak sa tam rozhodnú dostať a pozrieť si čo je na tých kazetách.Prvý príbeh je o troch chalanoch,ktorý sú na love aby zbalili nejaké holky.A chcú ich natočiť na skrytú kameru ako s nimi budú súložiť.Šialený diel ale veľmi dobre natočený.Chalani ani len netušili že čo zbalili tie dve kočky tak z jedna s nich bude zombie.Tak to bolo parádne zvládnuté lebo atmosféra tu bola veľmi silná a aj napätím tento diel disponoval.A keď sa ukázala v plnej kráse tak to bol parádny pohľad a išiel s nej strach.Druhý príbeh je o manželoch čo idú na výlet s autom.Keď sú už v moteli večer im niekto zabúcha na dvere sú znepokojený a začína sa u nich prejavovať strach.Keď budú spať niekto sa im bude prechádzať po byte a oni sa ani len nezobudia,chcel by som mať ich spánok.Tak tento príbeh bol dosť prekombinovaný a bol jeden z tých slabších.Tretí príbeh-partia troška bláznivých mladých ľudí idú stanovať k jazeru.No dialógy boli výživné to musím uznať.Ale tie flashbacky alebo vízie boli dosť dobré a aj vraždy boli parádne spracované a tento diel disponoval dosť silným napätím.Lebo partia mladých,les a nejaká tajomná postava ich chce zabiť.Ale celkovo mi to prišlo chaotické a hlavne pri tajomnej postave vraha to bolo znázornené svojsky,by som povedal takým rušivým štýlom.4 príbeh je o páre ktorý sa medzi sebou dohovárajú cez video-chat a u nej v byte sa začali diať divné veci.Tento diel sa tváril ako typický film o duchoch ale ako to uhral vo finále s tou pointou tak to bolo premakané.5ty príbeh je o partii chalanov,ktorý idú na Halloweenový večierok a troška zablúdia a až sa dostali do jedného domu,domnievajúc že ten večierok je práve tu,len tu neboli vítaný.Lebo v tom dome býva sekta ktorá chcela práve v tej dobe obetovať dievča.Temné v niektorých momentoch priam až znepokojivé a parádne natočené a aj mrazivé.Pre mňa najlepšia časť zo všetkých príbehov.Ako celok ma troška iritovala roztrasená kamera ale tento film je jeden z najvydarenejších Found Footage projektov. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Prostě strašný ... a to v negativním smyslu. Mě už tyhle "found footage" fakt nebaví a od tohoto flicku už doslova serou... Tohle je takovej mix mezi tvorbou Freda Vogela (trilogie August Underground ...) a těma blbečkama s Jackass. Vůbec jsem nepochopil, co má jako znamenat sledování otřesné poletující kamery, syčení do sluchátek, výpadků kamery do různých barviček nebo čtverečků ... tak to zaprvé je hlavní obsah "filmu". A do toho teda příjde občas nějaká ta vražda nebo "bubáctví". Strašidelnější je už můj sklep v bytovce novostavbě při rozsvícených světlech než tahle TRAPNOST! A ty vraždy nestojí vůbec za řeč ... podříznutí v hotelu bylo dobře udělaný, ale celkově je to prostě nudná sračka s ještě k tomu přepálenou stopáží ... fakt jsem sledoval víc počítadlo minut než film samotnej ... Naprosto zbytečnej kousek. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Horrová antologie, která si nebere servítky a předhazuje nám to, co teď nejvíce z "bubu" stylu letí. Ale toho všeho člověk dosáhne pouze pokud neodsuzuje "found-footage/hand cam" módu a prokouše se přes sáhodlouhé, nicneříkající intro. Začínáme partičkou zlodějíčků, kteří se vloupají do starého domu, aby ukradly nějaké kazety. Když pominu, že jsem se lehce neorientoval díky kameře, tak jako základ k dílčím segmentům funguje dobře. Amateur Night: Tři kámoši razí provětrat bar se svojí "hi-tech" hračkou a najít si nějakou tu společnost na noc. Musím říct, že jsem nečekal to, jak se to vyvine (i přes to že jsem něco čekal). 9/10 /// Second Honeymoon: Mladý pár si plní jeden ze svých snů a razí na trip po arizoně, potom co se ubytují v motelu, jim jejich apartmá navštěvuje nezvaný host. Co se stane na konci jsem čekal o něco dřív, takže ani mě to pozvolné tempo a následné gradující finále moc nepřesvědčilo. 5/10 /// Tuesday the 17th: Slashery z lesů, luků a hájů. Koncept velmi zajímavý, ale tady krátká stopáž vůbec nesedla - nemožnost si postavit jakýkoliv vztah k většímu počtu postav - bylo mi úplně jedno, jestli pochcípají. 7/10 /// The Sick Thing That Happened to Emily When She Was Younger: další parafráze, tentokrát na japonskou duchařinu. Slečna komunikuje formou video-chatu se svým přítelem a doma jí trochu straší. Lekačky tu jsou opravdu povedené a nápad morbidně uspokojující. 8/10 /// 10/31/98: mým subjektivním favoritem. Jízda ve stylu Zámek Hrůzy, kde se parta mladíků během Halloweenu přesune do domu, kde očekávali párty, bohužel je dům prázdný, aspoň se tak jeví. Skvělá jízda nakonec, která do vás buší jak mašina v plný rychlosti. (: 10/10 /// 80% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Pri premiére filmu padli (doslova) za obeť dvaja ľudia, ďalší vybehol z kina a dostal záchvat. Vzápätí ho nasledovala jeho priateľka, ktorá po úteku z kinosály začala zvracať. (Raccoon.city)
  • Tehlový dom, v ktorom sa nachádzajú všetky VHS kazety, je rovnaký dom aký pol použitý v seriáli o Slender Manovi, Marble Hornets (od r. 2009) (BoredKid)
  • Snímek natáčelo 8 režisérů. Současně měl také 8 scénářů. (Dlee)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama