Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 6 (2023) (série)


Mazey Dayová (S06E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Mazey Day

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoufalá hollywoodská hvězdička se snaží vyrovnat s následky nehody a dělá, co může, aby unikla smečkám dotěrných paparazzi. (Netflix)

Recenze (81)

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mazey Day nedopadl moc dobře, ať už kvůli neuvěřitelně pomalému tempu nebo kvůli nejasnosti, o čem tenhle díl vlastně bude. Hyeny paparazzi, kteří by se nechali roztrhat do posledního kousku, jen aby získali lepší fotku jsou smutnou realitou a mám otázku, koho sakra napadlo z hlavní oběti udělat vlkodlaka, je to sice docela zajímavá podívaná, ale nebylo to vůbec vysvětlený, bylo to z čista jasna, takže tenhle díl je za mě jednoznačně nejhorší. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice mi díl přišel spíše jak ze série Love, Death & Robots (seriál) (2019), ale na jeho kvalitách zařazení v nějaké sérii nic neubírá. Překvapivé rozuzlení mi přijde super. Závislost nebo proměna? Často nemusí být navenek rozpoznat rozdíl. Pohled do prostředí paparazi je také dost silným a nechutným zážitkem. Zase hodně slušný díl. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně udělaný- teď nemyslím to CGI- to bylo slabší, myslím třeba to jednání a mluvu paparazziů- něco o tom vím a tohle bylo trefný, líbil se mi i ten příběh, ale žánrově to v téhle šesté řadě sklouzlo od sci-fi k horrorům a to mi nevyhovuje. Black Mirror je zavedenej brand, měli pokračovat v tématech, na kterých ho vystavěli. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně slabý díl, který mě téměř nebavil. Zahrané to bylo dobře, potěšila a pobavila Česká Republika a to je tak vše. Žádný přesah, nenabádá k žádnému zamyšlení,k nic to nechce a nic to nedává, prostě se to stane, tečka. Diváku, víc si trhni nohou. Tak takhle ne, vážení. Zatím bych celou sérii nazval spíše slabším odvarem a odklonem nejen od tématu Black Mirror, ale hlavně od kvalitního zpracování a především scénáře. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabé, veľmi slabé a nádherne Netflixovské. Biely majiteľ domu má problém komunikovať s MLADOU SEBAVEDOMOU ŽENOU, všetci paparazzi muži, belosi sú svine, biely neschopní policat nevie strieľať a tu - čuduj sa svete afroamerická čierna alfasamica všetkých premôže. Až v poslednom zábere sa na dve sekundy alfasamica premení na hyenu...ako súčasť série Black Mirror obrovské sklamanie, nepomohla ani Uta Briesevitz ktorá teda vo Westworlde či v Stranger Things dokázala príjemne prekvapiť. Toto ak by bolo v sérii In to the Dark dal by som 3*, v Black Mirror lepšie dve, pravdepodobne to jeden z najslabších kúskov BM vôbec. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Krajina, jež představuje v seriálu Českou republiku, se ve skutečnosti nachází v Německu poblíž zámku Hohenschwangau pod názvem Alpsee Lake. (Worlik23)
  • V první části epizody herečka Mazey Day (Clara Rugaard) natáčí film v České republice. Když ji řidič odváží pryč, přijedou k uzavřenému tunelu, kde stojí česká policie s Octavií. Policista řidiči česky řekne, že to musí objet. Na ukazateli je napsáno: „VSSI BLOD,“ což má značit Vyšší Brod. (bejbous)
  • Při scéně v České republice můžeme vidět policejní auto ještě se starým zeleným pruhem. Auto má však červený i modrý maják. V té době ale všechny složky IZS používaly pouze majáky modré. (Scelleton)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno