Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti novinářky, která se stala terčem útoků v sociálních médiích, začnou zkušená detektivka a její technologicky zdatná pomocnice odhalovat krutou pravdu. (Netflix)

Recenze (108)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jiny dil. Hlavne delkou, nejakych 90 minut a moc to Black mirror neprospelo. Zapletka, provedeni a dej opet vskutku zajimavy a originalni, provedeni je jine, ale nevim jestli nutne horsi. Konec (uplny) je trochu rozporuplny. Lepsi 4* Hezke rozlouceni, minimalne pro tuto chvili #DoNotWishBadThingsToPeopleOnTheInternet ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... protoze me to donutilo se zamyslet nad vsemi temi nenavistnymi komentáři, kteri pisou mi "pratele" na facebooku a je jedno, jeslti je to smerem k islamistum nebo Zemanovi, Trumpovi ci dalsim.... A protoze jsem pred 10 minutami cetla zpravu, jak se 18leta slecna zastretila kvuli kybersikane... Hodne zahnane do extremu #spoiler nechce se mi verit, ze normalni clovek, coz ten programator vypadal, by nechal zabit tolik lidi, ublizit jim, dat jim lekci .... ale ne ze sebe udelat masoveho vraha. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z epizod, kde se nejvíce projevují základní pilíře celého Black Mirror. Civilní přístup, zajímavé téma, kvalitní herecká práce, tíživá a nepříjemná atmosféra a pocit, že se za daného technologického pokroku, může podobný příběh odehrát. Navíc přízvuk Kelly Macdonald je něco tak úchvatně poutavého, že jsem si musel její dialogy pouštět opakovaně. ()

Michnak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kombinace ubohých filmů o smrtících včelách a Kazmové „antihate“ kampaně. Tady ty včely ale fungují! Za mě nejlepší díl celé série. Byl jsem skeptický, jelikož se jednalo asi o nejdelší díl a dalo by se hovořit i o regulérním filmu. Kéž by to bylo delší... Od black mirror už jsme zvyklí na nějaké ty sci-fi výhružky z budoucnosti, ale tahle pro mě byla zatím nejděsivější. Být to u nás, tak na Babiše a Zemana letí celý roj povolaný demonstranty Milionu chvilek pro demokracii. ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že jsem třetí sérii hodnotil velmi kladně, byť toto je další epizoda, kterou jsem trošičku nadhodnotil. Potěšil mě však více filmový formát, tedy delší stopáž, ucelený příběh více charakterů a klasicky hodně dobrá myšlenka se silným zakončením. Taky Kelly Macdonald podobně jako v Boardwalk Empire je moc fajn. 9/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (14)

  • Epizoda Zkušební verze (2016) je zmíněna skrze novinkovou lištu na televizi, která informuje, že Shou Saito (Ken Jamamura) oznamuje spuštění nového herního systému, který byl v epizodě testován. Znovu se pak v liště objevuje zmínka této postavy ve spojitosti s vypuštěním hry s názvem „Harlech Shadow VI“. Tato hra je pak i mezi hashtagovými trendy na Twitteru. (hansel97)
  • Pri rozhodovaní o poradí, v akom sa bude vysielať 3. séria, Charliemu Brookerovi Netflix výslovne nakázal, že táto epizóda nemôže byť premiérou sezóny, pretože jej predĺžená dĺžka by divákov odradila od okamžitého sledovania ďalšej časti. (Arsenal83)
  • V této epizodě mají lidé možnost tweetovat o jimi nejnenáviděnější osobě, které přejí smrt. Jednou ze zmínek na zdi za hashtagem #DeathTo je jméno vražedkyně Victorie Skillane (Lenora Crichlow), hlavní postavy z epizody Lovná zvěř (2013). Zmíněn je i Victoriin snoubenec a komplic Iain Rannoch (Nick Ofield), kvůli kterému Blue Colson (Faye Marsay) odešla od policie. Ke konci epizody je v novinkové liště na televizi vidět ještě titulek informující o tom, že se Victoria pokusila o sebevraždu ve své cele, naznačující, že pokus přežila a stále žije. Mezi hashtagovými trendy na Twitteru se pak objevuje #FREETHEWHITEBEARONE. (hansel97)

Reklama

Reklama