Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva muži na vzdálené základně v zamrzlé divočině vyprávějí tři propojené příběhy o tom, jak se o Vánocích zbláznila technika (Netflix)

Recenze (103)

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl posunul úroveň nejen série, ale i celého seriálu o pěkný kus nahoru. Napadlo mě, že je to námět na celovečerní film. Snímek jeho stopáž NAŠTĚSTÍ skoro má. A vše, co poskytne, využije do mrtě. Po tomhle díle začnu seriál doporučovat ještě víc. Hodnocení z původních 4 u série zvednu na 5. Teď si je zaslouží. A tenhle díl taky. JEDNOZNAČNĚ. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Silně nadhodnocené. Pointu lze odhadnout od půlky, což by ani tak nevadilo, kdyby nebyla ještě rozvedená tak hloupě. Mám rád špatné konce, ale to, co se stane hlavní postavě je prostě pitomé. Bohužel stejně jako další nedomyšlenosti.  Člověk se nemůže přiblížit na deset metrů k osobě, ale u domu očumovat může? A ten prostřední "podpříběh" neoslnil. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Vidět něco bylo lepší než nic.“ Osudy dvojice mužů, kteří nepáchali zrovna dobro, ale nejde říct, že by byli zlí. Jeden navigoval stydlivé hošany, aby upoutali pozornost opačného pohlaví a konečně uspěli. Tomuhle se to podařilo zatraceně rychle, jenže dohra u ní doma v ložnici pro něj byla osudová. Pak se podílel na tom, že skutečné já jedné dívky nechali v jejím těle, ale pracovali i s jejím simulovaným. Druhý z mužů na oplátku promluví o svém příběhu s přítelkyní, se kterou vše vypadalo pohodově až do doby, kdy náhodou zjistil, že je těhotná. Tři příběhy, které spojuje skličující atmosféra. Zhruba od poloviny je jasné, že ti dva spolu nejsou náhodou. Každopádně tyhle tři náměty měly dostat samostatnou epizodu, myslím, že by ji utáhly. Takhle jsou mírně násilně propojené. You blocked!! ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele, tak tohle stálo za to. Nechápu, jak se tvůrcům povedlo smrsknout tolik nápadů a myšlenek do hodiny, ale že to udělali kurva dobře. No nebudu lhát taky bych si domů pořídila umělou inteligenci, která by zároveň byla já. Navíc ta atmosféra je prostě skvělá. Tohle je bezesporu nejděsivější pohled do budoucnosti zatím (ale koukám od konce - no co na Netflixu nebylo poznat co je první díl, takže se to může změnit), hlavně ten konec, představte si, že byste do smrti nemohli s nikým promluvit a navíc byste ani nikoho pořádně neviděli. No děsivý jako prase. Hodnocení: 10/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomu se říká vánoční dárek. Tři provázané příběhy v jednom balení. Pěkně vypointované, s velmi dobrými nápady. A taky se solidním emočním dopadem. Tedy aspoň pro ty, kterým něco říkají pojmy empatie a morálka. K dokonalosti chybělo jen málo a ve skutečnosti je to jen nesmyslně vysoko nastavená laťka, díky které váhám s plným hodnocením. Laťka, kterou nastavují ty úplně nejlepší epizody. Tahle je pro mě "jen" 92% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama