Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (114)

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jojo, delala jsem ve vyvojarske spolecnosti a s kamaradkou jsme se casto bavily na tema, ktery z tech tichych nemluvnych chlapcu by byl jednou schopny naklusat do firmy a celou ji vystrilet .... jakoze takovy ty magoři na první pohled, ti jsou v podstatě neškodní, horší je to s těmi, do kterých bychom to neřekli ani na ten desatý pohled :D ()

Winchester 

všechny recenze uživatele

Style over substance. Zábavný námet, žiaľ spracovaný príliš banálne na to, aby dokázal utiahnuť celovečernú stopáž. Cast, a niekoľko momentov výborných... Ale v podstate sa jedná o zabudnuteľnú zábavku, ktorá v sebe neskrýva žiadnu hlbšiu myšlienkovú ,,nadstavbu", ako tie najlepšie epizódy Black Mirror. ()

Reklama

samkko 

všechny recenze uživatele

Páni! Laciná kopie Star Treku? No právě že vůbec ne! Epizoda je geniální v ukazování lidské špatnosti, hudbě, vizuálu, příběhu, ale hlavně kvůli fenomenálním hereckým výkonům. Parta, vesměs béčkových herců nám předvede oscarový výkon který v SERIÁLU jen tak neuvidíte. Konec je skvělý a pohledy do otevřeného vesmíru (byť jich tu moc není), se povedly taky. 8,4/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Jesse Plemons mi už několikrát ukázal, že je současným největším talentem pro ztvárnění nejrůznějších sociopatů. Tvůrci nemohlo pro velitele flotily vybrat vhodnějšího kandidáta. Vůbec nebylo na škodu, že po delší době přišli tvůrci s odlehčenějším dílem, který byl nasáklý příjemným černým humorem. Celková myšlenka o uzavření lidí, kteří vás v reálném životě serou do svého virtuálního světa, kde jste Bohem, byla úžasná.Je trošku škoda, že si tvůrci vypomáhali řadu nesmyslů a blbostí a umožnili tak happy end namísto stupňujícího se pekla a teroru. První polovina díla byla výrazně lepší než ta druhá, což je škoda. Jste-li milovník Star Treku, tak se připravte na multi orgasmus. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná lenost. Námět atraktivní a chytlavý (byť jde jen o rozpracovaný koncept z vánočního speciálu + slavné epizody Twilight Zone), ale nedotaženost profilace postav a zkratkovitost každé interakce opět potvrzují limitace Black Mirror. A zde je to tím patrnější, jaký kousek to bylo od toho, aby se opravdu podařilo udělat sytý a propracovaný děj, který nespoléhá jen na svůj námět, ale i emocionální katarzi. Udělat o pár tahů víc, věnovat například protagonistovi víc rozmyslu... škoda mluvit 70 % ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

  • Callister Inc. je na 13. poschodí, čo je odkaz na film Trináste poschodie (1999), ktorý obsahuje aj simuláciu virtuálnej reality. (Arsenal83)

Reklama

Reklama