Reklama

Reklama

VOD (1)

Na prašném úseku dálnice narazí turistka na muzeum, které vystavuje vzácné kriminální artefakty – a zneklidňující hlavní atrakci. (Netflix)

Recenze (89)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kedže čsfd výnimočne vložila obsah tak k tomuto filmy poviem iba toľko. Ak by ho nenatočili rasistická sviňa mohla mať vyššie hodnotenie,možno. Páchatelia belosi,obete černosi ( v celej serii je tomu tak) , IQ režiséra <40, vykradnuté Voskové múzeum spojené s viacerými predchádzajúcimi príbehmi v Black Mirror prinieslo sotva priemerný záver série. Opakovaný vtip už nie je vtip a ani opakovaný scénar s malou úpravou už neprekvapí... ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra tahle epizoda byla fakt prdel, ty příběhy, hlavně ten první samozřejmě, byly prostě skvěle vymyšlený. Doktor, co je závislej na bolesti, nebo manželka v hlavě? Těžko říct, co je horší. :D Jak už se ale epizoda blížila ke konci, postupně se z toho začalo stávat klasický klišé. Prostě majitel vzal vraha, udělal si z něj hračku na přitáhnutí zákazníků ve svým muzejním sklípku, ale vrah po sobě samozřejmě zanechal rodinu, která se kvůli tomu strašně nasere a klasicky chce pomstu. Co mě ale nasralo je ten happy ending sakra! Dcera vraha prostě zabije cápka z muzea a odjede dom, no tak kvůli takovýmu klišoidnímu závěru mě to velmi nasralo. Hodnocení: 7/10 ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každé muzeum má nějaký svůj tahák. Tohle kdesi v poušti vystavuje vzácné kriminální artefakty, ale mezi nimi je něco speciálního. Přesvědčit se o tom přijela i jedna osamělá turistka. Námět je načrtnutý ve stylu White Christmas, tedy víc příběhů, které spojuje nejen skličující atmosféra. Některé z těchhle tří by rozhodně utáhly vlastní epizodu, všechny drží nad vodou zajímavý nápad. Nakonec místy až groteskní díl s mnoha žánrovými úskoky, celkově palec nahoru. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkom fajn epizódka. Ale zakladá sa v mnohom na už predchádzajúcich príbehoch, z ktorých si veľa berie a dosť to pripomína White Christmas. Čo myslím v dobrom. Zopár príbehov, ktorých spája jeden biely kretén, ktoré sa nakoniec spoja v jedno. Nemôžem si ale pomôcť, je vidieť, že to kúpil Netflix. Neporovnateľne väčší percentuálny podiel u úchylákov, hajzlov a sadistov je na strane belochov a naopak najviac obetí je na strane Afroameričanov. Netflix ako vyšitý. Škoda, že to Brooker predal tomuto pošahanému gigantu. Verím, že zrovna táto časť mohla byť za 5. Ale stále more skvelých nápadov, zaujímavý príbeh a zopár prekvapení na koniec. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je nejlepší, co se týká technologických inovací a jejich dopadů na lidstvo. Slučuje totiž několik nápadů do jednoho dílu. Je výborná. Mladá herečka moc přesvědčivá nebyla a to rozuzlení bylo takové mainstreamově-kýčovité, ale rozhodně bych kvůli tomu nechtěl hanět celý díl. Hádka reálné partnerky s holografickou o výchovu dítěte je skvělá - ještě teď se chlámu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • Nish (Letitia Wright) odkazuje na epizódu Nenávist národa (2016) svojim citátom: „(...) práve sa posunuli k ďalšiemu vírusovému justičnému omylu, na ktorý môžu zavesiť hashtag.“ (Arsenal83)

Reklama

Reklama