Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

NEXT je adaptací povídky Golden Man od jednoho z největších velikánů světové sci-fi literatury P.K. Dicka. Cris Johnston (N. Cage) je obdařen schopností vidět do budoucnosti a také určovat správný tok budoucího času. Novodobý mesiáš, který musí spasit lidstvo a především svou rodinu. Někdy to ale osud zařídí tak, že si musíte vybrat jedno, nebo druhé... Možná ale existuje ještě nějaká DALŠÍ... možnost. Každému, kdo si přečte jména tvůrců, musí být jasné, že nás letos na jaře čeká dokonalá akční podívaná se sílou bomby hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (802)

imf 

všechny recenze uživatele

Tamahori svou rutinní filmařinou drží nad vodou jak střídmou zápletku, tak další z divných hereckých i vlasových kreací Nicolase Cage. Triky ze třetí cenové, druhořadé vtípky a klišé, ale místy prvotřídní okamžiky (SWAT finále, balení v baru, pár hlášek tu a tam) a překvapivý konec, který nepůsobí tak křečovitě, jak by se mohlo na první pohled zdát. Svým způsobem je až drzý. Škoda že se to nedá říct o filmu jako celku. Na jedno zhlédnutí neškodné, jako áčkový blockbuster však zoufale nedostačující. (60%) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Next ve mně nezanechal žádné dojmy a nevyvolal v podstatě žádné emoce. Po zhlédnutí jsem měla pocit, jako bych ho ani neviděla. Ničím zajímavý či poutavý scénář. Nejvíce zapamatovatelných pro mě bylo pár hezkých, romantických chvilek Nicolase a Jessicy. Uvažuji nad tím, že od pádu do průměrných hlubin ho zachraňuje jen zdařilé, hvězdné obsazení a pár dobrých, avšak prchlavých scén. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrej, ovšem zpracování už horší, respektive celej příběh je na pytel.. Ze začátku, kdy se schopnosti Cage používaj s rozmyslem, je to ještě dobrý, ale v závěru se z toho stane taková podivná Cageova exhibice jeho schopností a už se přestává stíhat a začíná to být nezvladatelný, až se kupí chyba na chybu a vznikne z toho takovej nemastnej, neslanej guláš. Krom toho Cage tady vypadá fakt děsně, něco jako Hanks v šifře. No prostě, kdyby si vzal nějaký zabordelený hadry, tak ho rovnou můžou strčit do nějaký uličky mezi krabice jako váguse. Ale myšlenka celýho filmu se mi fakt zamlouvala, fakt škoda toho zpracování ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. 8:09 [2:10] ,2. Give Me Two Minutes [3:19] ,3. Destiny [2:07] ,4. Pier 18 [3:37] ,5. Carlotti Defines [2:50] ,6. A Few Minutes of Your Time [3:19] ,7. Multiple Point Surveillance [2:34] ,8. Who Knows What's Safe [4:04] ,9. Breaking News [4:08] ,10. Second and Broadway [2:44] ,11. No Good Deed Goes Unpunished [2:06] ,12. Looking for a License Plate [2:09] ,13. Shadow Group [2:04] ,14. All Elements Execute! [2:05] ,15. A Show of Character [3:39] ,16. I Believe Anything's Possible [3:41], ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je můj nejoblíbenější herec a ať si řiká kdo chce, co chce, tak hlavní myšlenka Next je prostě libová. Rozdělování Johnsonovy osobnosti v rámci náhledu do budoucnosti je ztvárněno tak poutavě, že logické zádrhely téhle schopnosti hravě odpustíte. Zbytek už je jenom obyčejná detektivka...70% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně, kdy únosci přenášejí Liz (Jessica Biel) připoutanou ke kolečkovému křeslu s výbušninami na střechu, zapne jeden z teroristů na křesle mobil, přes který má být křeslo odpáleno. To by ale nemělo fungovat, neboť policie vypnula nad městem celou mobilní síť. (Brodyman)
  • Televizní moderátor Jeff Michael hraje sám sebe. (Terva)
  • Všechny tři vrtulníky jsou typ Eurocopter AS-350. (ČSFD)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama