Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin, Steve a Katie tvoří nerozlučné teenagerské trio, které se často a s oblibou setkává ve školní laboratoři. Jednoho dne mladí výzkumníci objeví mezi pokusnými baňkami mrtvolu! Dřív, než se stačí ze svého nečekaného nálezu vzpamatovat, nehybné tělo zmizí. Najednou se však objeví v místní nemocnici, kde zjistí, že se nejedná o obyčejnou mrtvolu - je to C.H.U.D! Co se pod tímto označením skrývá? Napůl mrtvý, rozkládající se humanoid - výsledek experimentu vojenských šílenců. A tito domnělí mrtví náhle ožívají a zaplaví celé město... (Intersonic)

(více)

Recenze (60)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pohodová, béčková, americká, horrorová komédia. Simply stupid zombie comedy. Vzhľadom na moju záľubu vo filmových horroroch a v rámci mojej hodnotovej stupnice, by som tomuto snímku mohol s kľudným svedomím prideliť tri hviezdičky. Celkom som sa pri tom bavil. Ale tri nedám! Jednu hviezdu strhávam za ukrutný ojeb, čo na mňa skúsili autori tohto filmového pokračovania. Prečo sa to volá "C.H.U.D. II", keď to s predchádzajúcim dielom nemá abslutne nič spoločné?! Bullshit! ** ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Strasna hovadina. Aj prvy diel bol podla mna priemer, lenze toto v prvom rade nemali nazvat pokracovanim. V podstate ide o uplne iny druh filmu, ktory vsak radsej nikdy nemal vzniknut. Nezasmial som sa ani raz. Naopak, dvakrat som pri pozerani zaspal, co sa mi stava vazne malokedy, takze tento odpad sa mi podarilo dopozerat az na treti pokus. Je to proste des bjes. 0%. ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Trio teenagerů objeví ve školní laboratoři mrtvolu humanoida CHUDa, kterého přivedou opět k životu. Posléze CHUDi zaplaví celé město...Z kanibalistických zmutovaných humanoidních podzemních obyvatel se v tomto pokračování stali obyčejní zombie, které představují špatní herci s debilním výrazem v obličeji a pudrem na ksichtě. První hororový díl nebyl dobrý a tenhle komediální lepší není. Jde o levnou trapárnu, kde je hodně nepovedených rádoby komických scének. I když chvilkama mě přece jen dokázala trošku rozesmát. Finále zachraňuje pěkná studentka v plavkách. Každopádně jsem už viděl dost doleko horších hororů/komedií, které jsem ani nedokoukal do konce a od tohohle celkem svižného filmu se mi odejít vůbec nechtělo. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Totálně nudný film. 1* dávám pouze za pár vtipných scén. Tenhle film se jmenuje CHUD II. Nejspíš proto, že CHUD byl asi v té době velmi úspěšný, a tak se autoři rozhodli vymyslet vlastní film, ale pojmenujou ho jako pokračování. To je to samé, jako kdyby se nějaký cvok rozhodl, že najde dva zapomenuté filmy, Jeden je akční a druhý je romantický a spojí to jako jednu sérii. Gratulace. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film má ako jednotka celkom dobrý námet. Ale do takéhoto námetu zvoliť dej bez gore efektov je fakt trúfalé. Celý film teda stojí na trápnom humore. Priznávam, že občas som sa zasmial. Príbeh je klasický americký, niečo ako zombie, ale zombiekov treba mraziť nie strieľať do hlavy. Strata času tento film... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama