Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo se mi to tady smál, že se bojím zapnuté pračky?! Fascinuje mě, že všechny tyhle škváry mají český dabing, a u řady skutečných filmů se jazykově invalidní divák nikdy nedočká. No, každopádně vyhlížím další díl tohoto klenotu, třeba s názvem Bouře v moři malty, Tsunami cihel nebo Útok hladových lopat. Svatý Bell je shitér za slovo vzatý, čekat můžeme cokoliv. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

CITÁT - Bez buldozeru se nemohu vrátit........... Režie, produkce a scénář : SV Bell. Spoluscénář má Robbie Ribspreader. Nějak jsem nechápal, jak se buldozer dostal na stavbu, zvlášť po tom úvodním masakru. Buldozer - SPOILER - zabije řidiče nakladače - KONEC SPOILERU - tak kdo ho odvezl ? To jel na tu stavbu po vlastní ose, když to řidiči nakladače trvalo celý den ? To musela být cesta. A jak věděl ten buldozer, kam vůbec jede ? Vydržel jsem to do 29 minuty a pak jsem to vypnul - kdo to vydrží až sem, určitě pochopí. Námět je dobrý, je spousta filmů o vraždících strojích, přístrojích i autech ( třeba Kingův režisérský debut - Vzpoura strojů, ale tohle je tak dementně natočený až je to nekoukatelné - škoda. ()

Reklama

Dreadlord 

všechny recenze uživatele

Už dlouho sem se u žádného takhle špatného filmu tolik nenasmál. Rozhodně je ale potřeba si sehnat český dabing protože teprve ten tomuto dílku nasazuje korunu s nápisem: "Nejhorší film všech dob". Dále je potřeba říct že "filmaři" co tento kousek natočili byli spíš nějací lidé, kteří slíbili oné herečce hlavní roli ve filmu, když se všema bude spát a scénář vymysleli asi při tom styku. Docela se divím, že jí nepřišlo divné, že to natáčejí nějakou příruční kamerou z bazáče a že dialogy, které mezi sebou vedou by se klidně daly nahradit prskáním a kašláním a filmu by to nějak výrazně scenáristicky neublížilo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bell je divnej člověk, nejenom že vypadá jak ZZTopák, a nejenže jeho vyjadřovací způsoby jsou šílené(youtube), ale jeho filmy jsou... směšné. Ale ne tím způsobem že se člověk aspoň baví nad stupiditou, ale nad tím "Co to kurva je" Crawler mohl být aspoň zábavný(kdopak by se bál u filmu kde vraždí buldozer), ale on po půlhodině i dokonale nudí. Nebudu tu psát jak herci byly strašní a efekty debilní. Ale Bell prostě neumí točit. Viděl jsem 3 jeho filmy a všechny si ode mě odnesly 2* a nebude tomu ani jinak. Bohužel. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pozrite sa už len na minutáž. Tu chcel niekto podať blud, do epických rozmerov a dať mu aj psychologický podtext ( až mi ti pripomenulo scénu, návratu Slya v CLIFFHANGEROVI do miestnych lovíšť - ty za to nemôžeš, f@ck). To že sladká Rita, nieje len obyčajný buldo(g)zér, sa dozvieme po nekonečných minútach a snímok, tým pádom zmení polohu, žáner a kvality. Existuje mnoho sexuálnych polôh hororového žánru, tento film mi príde ako milovanie sa panny a panica vydávajúceho sa za skúseného predátora. Každý z nich z toho výjde zo sklamaním ( samozrejme každý to svoje predstiera ). ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama