Reklama

Reklama

Na lince je vrah

  • USA When a Stranger Calls (více)
Trailer

Pro Jill Johnson (Camilla Belle - The Ballad of Jack and Rose), která si chtěla přivydělat hlídáním dětí, to měla být ideální práce. Rodiče pryč. Lednice plná k prasknutí. Děti uložené v posteli. Pak ale zazvonil telefon a zlověstný hlas se ptá: “Zkontrolovala jsi děti?” Jill přepadá panika. Zamkne se, rozsvítí světla, zatáhne závěsy a volá na policii. Ta telefonáty prověří a poté Jill sděluje nepříjemnou zprávu. Volající se nachází uvnitř v domě. A tak jde k smrti vystrašená dívka nahoru zkontrolovat děti a její pohodový večer se pomalu mění v nervy drásající zlý sen plný úzkostného napětí, hrůzy a děsu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Dale 

všechny recenze uživatele

Úžasná práca s kamerou a budovanie atmosféry ako z Hitchcocka robí z nie príliš originálneho nápadu nadpriemerný thriller. Škoda, že všetko pôsobí skvele, len kým sa obeť s vrahom nestretnú zoči-voči. Ich súboj je ako z béčkového filmu, kde sa z niekoho, z koho šiel predtým strach, stáva len obyčajný amatér. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jill je mladou študentkou, ktorá si privyrába ako operka. Jedného večera prichádza do rodiny Mantrakysových, aby postrážila ich dve malé deti. Niekoľko krát v minulosti pohodovo strávený večer sa tento krát mení na tvrdý boj o život. Mladučkej Jill je v pätách brutálny sériový vrah, ktorý svoju hru na mačku a myš spúšta prvým telefonátom. Takmer každí kto vzhliadol tento snímok, chválil kameru. Neostáva ma nič iné ako súhlasiť. Nezmieriteľným faktom ale ostáva, že napriek snahe režiséra o vytvorenie atmosferického snímku, dosiahol úroveň bohapustého priemeru. Na mňa tento snímok až tak nezapôsobil - 50%. ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Slabota, 2/3 filmu tam jen brnká telefon a jakmlie ho zděšená "domovnice" zvedne, tak slyšíme šumění, či max. 2-3 slova a tak je to pořád dokola víc jak půl hodiny. Konec byl lepší, ale to vše zachránit nemůže... Mohlo se z toho vytáhnout víc si myslím. Kamera dobrá, dobře myšlené, ale špatně zpracované, resp.odfláknuté... 45% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Poznám veľa hororov,poznám veľa slasherou a poznám veľa vykradačiek slasherou a tramtadadá,toto je presný model vykrádačky.Ten dom kam išla opatrovať detí,pohľad naň bol veľmi strašidelný.Lakačky boli fuj,fuj a zas fuj slušné.Príbeh je jedno véééélke klišé.Jednoduchý scenár-nezmyselný scenár.Tento film postrádal logiku ale stavil na krásnu tvár C.Belle a tým pádom to bolo znesiteľnejšie.Atmosféra áno,napätie aj áno,klišé-áno,logika-nie,scenár a príbeh-nie a gore-rozhodne nie.Čisto priemerný slasher bez kúska originality. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Priemerný horor, do určitého momentu však príjemne napínavý. Námet tiež nebol najhorší(aj keď teraz si niesom istý či to nebol remake a nechce sa mi to hľadať:)). Záver, to už bolo len typické klišé na klišé. Hororového fanúšika to však myslím neurazí(ak teda nie ste hladný po krvi, lebo tej sa tu veľa nedočkáte...). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Na plakátu v nemocnici na konci filmu je napsáno: "Žáadná ostuda, žádná vina, žádná jména". Jméno "vetřelce" ve filmu nezaznělo. (Cheeker)
  • Camilla Belle nechtěla roli přijmout s odůvodněním, že nemá ráda horory. Režisér Simon West ji přesvědčil tím, že se jedná o psychologický thriller a ona tedy souhlasila. (Cheeker)
  • Reklama na film zahrnovala i imaginární profil na síti MySpace „Jill051606“, který bylo i po uvedení filmu možné zařadit si mezi přátele. Název byl odvozen od data uvedení 16. května 2006. (Terva)

Související novinky

Čínský holokaust na velkém plátně

Čínský holokaust na velkém plátně

19.12.2006

Vyčerpávající natáčení hned dvou ambiciózních projektů, Na lince je vrah). Natáčení dramatu RAPE OF NANKING s odhadovaným rozpočtem čtyřicet miliónů dolarů začně už teď na jaře. (více)

Reklama

Reklama