Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mount Rose, Minessota. Malé městečko ztracené uprostřed Ameriky je ale něčím vyjímečné. Každý rok se zde pořádá soutěž o nejkrásnější "náctiletou" slečnu. A právě letos to bude obzvlášť napínavé, největší šance mají Amber Atkinsová (Kirsten Dunst) a proti ní, dcera samotné pořadatelky Becky Ann Leemanová (Denise Richards). A to by bylo, aby maminka (Kirstie Alley) své dceři kapku nepomohla.... Film ze zákulisí soutěže krásy, kde intriky, podvody i pokusy o vraždu jsou na denním pořádku. V hlavních rolích 8 krásných dívek, porota a televizní štáb, který celou taškařici filmuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

O pekné tváričky tu v skutku nieje núdza. Najkrajšia je opäť neprekvapivo Amy Adams, ktorá je tu neuveriteľne rozkošná. Čierna komédia pre tých, ktorým lezie sterilné vyhlasovanie kráľovien krásy krkom. Sú mladé, krásne, (hlúpe) a všetky by sa chceli stať kráľovnami krásy zapadákova v Minnesote. K tomu je ale potrebné mať ešte niečo navyše. Tak tento film ma rozhodne nezaujal. A veľkú vinu na tom má forma, ktorou je natočený. Skrátka ma tvorcovia svojím rozprávaním vôbec nedokázali vtiahnuť do deja, takže som sa často dosť nudil. Scenár je splácaný zo spleti nekonzistentných scén. Vlastne som dal jednu hviezdičku len za to, že v ňom hrá kopec kvalitných herečiek a preto aspoň po hereckej stránke to ujde. A k ich úcte nedávam Odpad! ()

pabulator 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější Miss co sem měl tu možnost shlédnout s pořádnou dávkou černého humoru reflektuje dokonale debilitu amerických maloměšťáků.Obzvlášť pak musím pochválit všecky mladé a tehdy ještě ne moc známé herečky hlavně Alexandra Holden byla v roli anorektičky opravdu nechutná přidejme k tomu parádní soundtrack a máme smrtící koktejl ze zákulisí jedné na hlavu postavené soutěže krásy. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Buďte hrdé, že jste Američanky. Kupujte jen americké věci!" :o) Tak dobře jsem se nepobavil na americký účet snad od filmového South Parku. Mazaný pseudodokument o provinční volbě královny krásy, kde před kamerou defilují vylízané nanynky s gypsovými úsměvy a vyjadřují se k samým závažným věcem. Ten film je ve skutečnosti bajkou o principech americké demokracie, založené na prázdných frázích, halících mocenské elitářství. Kirstie Alleyová ve špičkové komediální formě! 70% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No, fórky tam rozhodně nebyly špatný a porota byla, včele s tlustým farmářem a retardovaným synkem, jednim slovem fakt úchvatná, jenže mi moc nesedlo jak je to točený jakoby dokument o soutěži krásy v americe, nějak to pro mě postrádalo lepší a ucelenější příběh a krom toho tam nebyly žádný záběry při převlíkání šatů a to by jako nešlo. Ale Kirsten Dunst je tady fakt super milá a Kirstie Alley zase super mrcha ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsem hrdá Američanka.... A já jsem hrdý, že jsem to dokoukal. Vydržel jsem a věřil jsem, že se to zlepší a ....nic. Stupidní komedie, kde sice vystupují krásné ženy, ale způsob natáčení snímku je hrozný. CITÁT - Ježíš má rád vítěze. Ten film se bude líbit těm, co je jim sedmnáct a jsou tak trochu mimo. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Lona Williams, scénáristka filmu, ztvárnila postavu nemluvící porotkyně Jean. (zajda404)
  • Amy Adams v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Allison Janney tvrdí, že ju jej fanúšikovia uznávajú pre tento film viac ako pre akýkoľvek iný v jej kariére. (fandafilmov)

Reklama

Reklama