Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mount Rose, Minessota. Malé městečko ztracené uprostřed Ameriky je ale něčím vyjímečné. Každý rok se zde pořádá soutěž o nejkrásnější "náctiletou" slečnu. A právě letos to bude obzvlášť napínavé, největší šance mají Amber Atkinsová (Kirsten Dunst) a proti ní, dcera samotné pořadatelky Becky Ann Leemanová (Denise Richards). A to by bylo, aby maminka (Kirstie Alley) své dceři kapku nepomohla.... Film ze zákulisí soutěže krásy, kde intriky, podvody i pokusy o vraždu jsou na denním pořádku. V hlavních rolích 8 krásných dívek, porota a televizní štáb, který celou taškařici filmuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Roman.Ticka odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle trapné balancování na hraně trapnosti a marnosti že je komedie nebo americká satira? Leda tak mistrovství světa v kategorii klišovitý brak, by zaručil korunku úspěchu a vítězství. Takhle tupou snahu o vtip, pod vedením retardované tlupy dementů v čele se stejně unylou Kirsten Dunst jako její zákazníci, jsem vážně nestrávila. Jsou mnohem lepší satiry a není jich málo, ale tohle fiasko nezachránila ani hustá Kirstie Alley. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...Zaujímavá čiernočierna satira, ktorá je miestami doslova geniálna a sem-tam aj príliš popisná a prvoplánová (mohla byť viac "sofistikovaná"). Každopádne ako zábavka a možno aj priestor na zamyslenie to funguje...Škoda, že film nekončí "labuťou scénou", všetko potom je už "len" varenie z vody a opakovanie sa...Odporúčam pozrieť všetkým amerikanofilom a budúcim misskám:))) ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Lona Williams .. Zatraceně trefný scénář, který se otírá o jedny z nejzásadnějších maloměstských stereotypů - zejména středoškolské soutěže krásy a komplexní důsledky pro celou komunitu. Kirsten Dunst ve své první výraznější roli a třeba říct, že z mého pohledu mi to byla nejsympatičtější role. Neméně kvalitně, v roli naivní husičky, září začínající Amy Adams. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vím o tom, že nedokáži svým radostným úsměvem zhmotnit světový mír a jsem si vědom i toho, že se svou chlupatou hrudí, skinheadským účesem a narostlým bimbáskem patrně nikdy nedosáhnu na titul královny krásy. Jenže já bych moc chtěl mít šanci zasoutěžit si mezi těmi umělými barbínami s vražednými sklony, protože při podobně adrenalinových akcích se skvěle bavím. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Satirická pecka, ktorá bere ho huby všetko od církvi, cez prisťahovalcov, postihnutých, mŕtvych až po samotnú súťaž krásy, ktorá je konečne(!) vykreslená v celej svojej vyumelkovanej nahote. Mount Rose, je malé mestečko, do ktorého prichádza tým reportérov natočit túto celospoločenskú (sa mi žiadna použit slovíčko folklórnu) udalosť a dokumentárnym štýlom postupne prechádza figurku po figurke jednotlivými zainteresovanými v súťaži American Teen Princess. A figurky gagujú s takou fazónou, že až. Za všetko snáď len témy súťaže: Myslím, že mě napadlo téma. "Jsem hrdá, že jsem Američanka." Jaké bylo téma loňské přehlídky? "Ó, kupuj pouze americké výrobky." A předloni bylo co? "V Americe, tam je sladce!" A vzpomenete si na vaše nejmilejší téma? "Má zem, nám všem!" Lidé se mě ptají, kam na to chodím. Já nevím, možná je to dar Boží. Aleluja! Kupujte a pozerajte!!! Amen... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme zaznie pieseň „Downtown“ od Petuly Clark, ktorá bola použitá aj v snímke Narušenie (1999), v tom istom roku. (Msscastillo)
  • Amy Adams v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Scenáristka filmu Lona Williams se kdysi sama zúčastnila místní soutěže krásy. (zajda404)

Reklama

Reklama