Reklama

Reklama

Skřítek

Trailer

VOD (1)

Podivín O'Grady získá zlato ve kterém je ukryta moc starého skřítka. Skřítek ho však pronásleduje a snaží se své zlato získat zpět. O'Grady zlato ukryje, chytí skřítka a zavře ho do bedny. O 10 let později kupuje O'Gradyho farmu JD otec Tori. Skřítek nešťastnou náhodou uniká a nerovný zápas mezi skřítkem a lidmi začíná... (Multi Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Wade 

všechny recenze uživatele

Kdybych viděl film jako dítě tak bych možná i bral Skřítka jako horor, ale takhle to je jen komedie. A stejně se mi to líbilo u některých scén jsem se zasmál a u horších vlastně taky. Pohodová oddechovka, která má hnusného skřeta a starou farmu. Navíc má taky mladou a sexy Jennifer takže +1 hvězdu jen za ni. 60% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Začátek jedné poměrně známé séerie si nevedl vůbec špatně. Skřítek má je poměrně hnusná sviňa a je to pěknej parchant. První díl Leprechauna se bral dokonce i poměrně vážně oproti ostatním dílů. Na nás diváky dýchne moc pěkná béčková atmosféra 90 let a celkově se na to poměrně pěkně kouká. Příběh je úplně obyčejný(podobný podobnému filmu Troll), bohužel pak tu jsou postavy a každá postava je úplně dementní, nemyslím tím co dělají v dané situaci, ale jejich chování vypadá jako kdyby utekly z psychiatrie. Rozmazlená holčina, dementní tlustej chlap usmrkanej děsně "chytrej" chlapeček. Ty postavy byly tak otravný že si to nejde ani představit. Naneštěstí tu máme waricka Davise a jeho Leprechaun je vlastně jeho největší filmová postava, Leprechaun je cynickej, černohumornej sráč kterej se sničím nepáře. První díl Leprechauna se mi moc líbil, zkoušel jsem zkouknout všechny díly najednou(bohužel to moc nevyšlo:-)) ted jsem u 4 dílu a pochybuji že něco překoná tento první díl. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem nějakou oddechovku u který bych mohl vypnou mozek a narazil jsem na Leprechauna o kterým jsem si byl jistej, že jsem ho jako malej šulin 100% viděl. Lautr nic jsem si z něho ale nepamatoval. Ani nevím co k tomu dodat. Nejedná se o žádnou světobornou filmařinu. Je to prostě taková 90ková chujovinka na pobavení. V době kdy je v módě remaky a oprašování všech možných hororů bych klidně uvítal i remake Leprechauna. A jelikož mám celkem bujnou fantazii, vidím to úplně přesně. Výživný, brutální, detailní gore a k tomu malej, zelenej zmrd co sype hlášky a černej humor rychlostí kulometu. Tohle je prostě taková ta klasika, která neurazí. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

No jo, je to tak, ani nazelenalí malí skřeti nemají radost z toho, když jim nějaký jiný chlap šáhne na peníz, to se pak z veselého malého poety stane nechutný, zákeřný a vraždící bastard se slabostí pro lidské maso. Oproti jiným filmovým horrorovým zabijákům nemá Leprechaun dostatečnou fyzičku, takže dostává pěkně přes hubu, avšak tenhle svůj handicap vynahrazuje nezranitelností, zákeřností, kapkou magie a vždy výbornou náladou. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hloupý béčko postavený na tom, že Leprechaun lítá po okolí tu na tříkolce, tu v šlapacím autě, ale nejčastěji pěšky, a bije a kouše každýho, kdo mu nechce říct, kde má zašantročený zlaťáky. U toho se nahlas a debilně směje. Vlastně to ničím pořádně nezaujme, pokud nepočítam mladičkou Jennifer Aniston, která tady ztvárnila totální káču. 10% ()

Galerie (98)

Zajímavosti (8)

  • Podľa slov Warwicka Davisa mal byť tento film pôvodne určený pre detí. Štúdio však rozhodlo, že sa prerobí pre staršie publikum. (beso74)
  • Film šel do kin 1. ledna 1993, což z něj dělá první film roku 1993. (hladass)
  • První film produkční společnosti Trimark Pictures. (hladass)

Související novinky

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama