Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (183)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Realu fandím a vidět tohoto mexického chudáka, jak mrská góly za tenhle boží klub bylo skvělé, navíc, když tu byli i opravdoví fotbalisté, jako David Beckham a další. Dvojka je skoro stejně dobrá, jako jednička, jasně o poznání slabší, než jednička, ale pro mě byly tyto dva díly tak nějak stejně dobré a líbily se mi. Viděl jsem několik sportovních filmů, ale tohle je snad první, který byl o fotbalu. Navíc perfektně dojemný a také skvělá hudba od Feerera "Feeling the moment". Na konci jsem tou dojemností chtěl brečet. Nádherná sportovní trilogie, i když trojka už stála vyloženě za hovno. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, to očividně, ale pořád velmi dobrý film o fotbale... To co se na konci jendičky dalo očekávat, že Munez přestoupí v dvojce do věhlasnějšího, špičkového evropského velkoklubu. Nakonec to byl asi ten největší - Real Madrid. Film krásně ukazuje život špičkového fotbalisty. Miliony korun vydělávající, luxusní život. Krásný byt, nabouchané auta, ženy, prostě vše co si může člověk přát. Ve fotbale asi vše očividní jak to asi dopadne, to v jedničce úplně zřetelné nebylo, ale i tak dobrý film, u kterého jsem se nenudil. Dávám 4*, dal bych 3, ale jedna navíc je zato, že to je film o fotbale, mojím suveréně největším koníčkem:-)) ()

Reklama

slovan1 

všechny recenze uživatele

Menší úpadek ve srovnání s jedničkou ale i tak docela povedené pokračování. Opět musí Santiago řešit osobní i fotbalové problémy. Pravdou je, že když se tenhle borec objeví na hřišti, většinou na pár posledních minut, dá vítězný gol a to stylem Top golu do šibenice. Takový Zidane nebyl ani v jednom zápase vidět... Hodně jednostraně zaměřeno jen na jednu postavu, jednoho fotbalistu. Jsem zvědavý na trojku, ale zázrak od ni neočekávám... Góóól! II bude ale pro fotbalové fandy asi vždycky povedeným kouskem. Silnější tři hvězdy. ()

Kangaxx odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je tak neskutočne hlúpy a naivný, že jediné na čom sme sa s kamošom pri pozeraní bavili, bola stupidnosť postáv, ktoré v ňom vystupujú. Skutočnosť, že nepozerám ultrabečkové tv filmy, posúva tento snímok na ašpiranta o najhorší scenár, aký bol kedy k filmu, ktorý som videl, napísaný. Kamera pri futbalových momentoch je síce pekná, no futbalu je tu žalostne málo, navyše trpí absolútnou naivnosťou - keď dá týpek vo svojom prvom zápase za Real víťazný gól v poslednej minúte zápasu ligy majstrov, ktorý navyše znamená postup, tak asi nebude s hlavou scenáristu všetko v poriadku. Vzťahy hlavného protagonistu ani nejdem rozoberať, najlepšie by ich vyriešila brokovnica strieľajúca na všetko, čo sa pred kamerou pohne. Keď navyše Ňuňovi sedemročný brat so záporným IQ (teoreticky nemožné, ale mali by ste ho vidieť :)) bývajúci v ghette ukradne bez problémov lamborghini a pred jazdou po meste mu ešte stihne ukázať fakíra, tak sa prestávam všetkému čudovať. Snáď jedine koncu, ktorý nastal vo chvíli kedy by to nečakal ani Nostradamus. A samozrejme hodnoteniu snímku na tejto stránke. P.S. Vedeli ste, že v Nórsku sa hrá futbal za snehovej búrky a po tme? Nie? Tak si pozrite tento film. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Když vemu, že je to příběh smyšlený, tak přesto tam nic nereálného není, ba naopak. Na úkor fotbalu je více vedlejších příběhů, než je (alespoň pro mě) za potřebí... jednak přítelkyně, milenka a pak maminka co ho v mládí opustila, její syn neboli Santiho bratříček.... Pěkný, ale kolik tam toho fotbalu vlastně bylo.. Je to prostě stavěné tak, že je to o osobním životě člověka, jehož zaměstnáním je fotbal... Prostě sportovní filmy miluju a rád je prožívám, ale Góóól! II měnechal absolutně chladným. Ale rozhodně je se na co dívat, při nejmenším jedenkrát... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)
  • V scéne, kde Santiago (Kuno Becker) hrá Xbox, môžeme jasne vidieť, že jeho ovládač nie je vôbec zapnutý. (Fabrinka)
  • Ve filmu se objevuje hned několik skutečných fotbalistů, mezi nimi hvězdy Realu Madrid Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham, Iker Casillas nebo Roberto Carlos. (ricky4)

Reklama

Reklama