Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

dawe04 

všechny recenze uživatele

Polopaticky podaný vývar z vynikajícího Kaira. Depresivní atmosféra je fuč, strašidelné plížení vystřídaly primitivní lekačky, tajemný příběh byl okleštěn na prostoduchou zápletku vysvětlovanou jako kdybyste četli návod, naprosto idiotský závěr a směšní digitální duchové na každém políčku. Původní apokalyptická premisa Kaira byla eliminována pro potřeby západního diváka a to i přes některé shodné záběry z originálu (letadlo). Bod jen za milou Kristen Bell a dobrou kameru s filtry. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. Tento horor na mě docela slušně zapůsobil a ve stejné míře mě i vyděsil. Studeně modré barevné zpracování skvěle vytváří depresivní a ponurou atmosféru. Ačkoliv jsou hrdiny opět mladí, studující lidé, tak film pro mě nevyzněl jako jeden z těch uřvaných hororů pro mladistvé. Tento měl možná průměrný námět, rozhodně byl však zpracován jako kvalitní horor. Na prostoru hodiny a půl se tu rozehrává napínavý a děsivý příběh se sympatickými herci. Jisté dávky žánrových klišé se úspěšně ztrácí mezi záživně postupujícím dějem a velmi efektivními lekačkami. A mě, do této doby poměrně neznámé Kristen Bell, to zde nadmíru sluší a jako hlavní, chytrá a nehysterická hrdinka, si získala mé sympatie. Puls má děj, atmosféru a zároveň také jistou myšlenku. Co když to takto vlastně klidně může fungovat? ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Slabo spracovaný priemerný námet. Čo je horšie, chaosný dej, v ktorom sa dá ľahko stratiť a nenápaditý scenár. Priemerná réžia a technika. Ako horor rozhodne nie. Zopár záberov nespraví film. Záver nebol síce tiež žiadna sláva, ale páčilo sa mi kam to až zašlo. Myslím tým apokalypsu, ktorá nastala v závere ( ale asi mám len slabosť pre apokalyptický svet ). 46% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Co říct k pulsu? No upřímně se mi to nelíbilo. Ani tak dobře nechápu, jak se to může někomu tak moc líbit. Pár hereckých jmen nezachrání hloupý scénář a ještě hloupější příběh. U filmu se nikdo snad ani nelekne. Správné lekací scény zde chybí. A chybí toho i mnohem víc. Film je natočen na takovém šedivém obrazu, který má dodat hutnou atmosféru a to je tak jediné, co se mi líbilo. Bohužel dostává nálepku špatný film. ( 18 procent ) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vraždící internet! Vcelku svižný příspěvek do tématiky zabijáckých médií a komunikačních přístrojů. Telefony, videokazety nebo rovnou celá síť, co už si zahrála v řadě filmů. Škoda, že temné bytosti jsou jen takové poblikávající stíny. O sebevraždách se hlavně mluví, příliš nápadité také nejsou, byť rozpad na atomy tak běžný není. Bellová povětšinou sympatická, zbytek už tolik ne. Nejlepší scéna, co mohla být delší, se odehraje v prádelně. Původní film jsem už zapomněl více, než tenhle remake, vracet se ale k němu nehodlám. Na jedno podívání OK. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno