Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská Kolumbie. Lesnická společnost zasahuje do genetické skladby stromů, aby měla co největší těžební výsledky. Jejich ilegální pokusy vedou k mimo-řádně hrůzným následkům. Místo stromů se počínají měnit v hladové zombie zaměstnanci a ekologičtí aktivisté, kteří les brání. (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmík je jeden z tých hypernízkorozpočtových, natočených za jeden víkend, ale treba povedať že stojí za to. Jednoduchý príbeh, ktorý je ale uveriteľný, zabalený do slušnej réžie a nebyť niekedy až príliš roztrasenej kamery nemal by som jej ani čo vytknúť. Dej nie je ani zďaleka dokonalý, ale presne taký ako sa na tento žáner patrí a to patrične blbý. Nečakajte žiadne extrémne gore ale minimálne striekancov krvi si užijete do sýtosti a predovšetkým sú tu opäť starí dobrí, pomalí zombie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho teda víc, ale zas až takový průser to nebyl. I když popravdě stát se zombie díky kontaktu s pryskyřicí je docela pakárna. Od odpadu tenhle film dělí jen několik zajímavých scén a nově pěstovaný sport, na kterém se dá vytřískat spousta prachů. Zastřel si svou zombií....Ještě že tam hrála ta pěkná herečka, protože čumět na bandu hnusných, zarostlých típků by bylo k pos.... Slabé 3* ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Nehorázna vykrádačka filmu 28 Days Later, líznutá Snyderovým Úsvitom mŕtvych. Až sa normálne čudujem, že to distribútor nenazval 28 dní poté 2 aleo 29 dní poté :) Kvalitatívne je to na úrovni spomínaného filmu, takže nič moc. Jedná sa zrejme o veľmi lacné dielko, pretože ani napriek televíznemu hereckému obsadeniu tvorcom nezostalo dosť peňazí na slušné triky. Ich absenciu sa režisér aspoň snaží zamaskovať epileptickou réžiou, ktorá nastupuje vždy počas útoku zomíbkov. A že je tých útokov požehnane ... a človeka potom iba zbytočne bolí hlava :) ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Slušné. V dnešnej dobe šprintujúcich zombies je príjemné opäť zas vidieť tie pravé klátiace sa mŕtvoly... a kvalitné gore. Neviem čo videl Jenda, ale v mjojej (očividne uncut) verzii neboli žiadne zatmievačky, a grafické vyobrazenie zombie-festov bolo vždy plne v zábere. Výhrady (ako to obvykle pri low budget zombie filmoch býva) smerujú k nepríjemnej predvídateľnosti a miernej prihlúplosti deja, no a k ešte jednej veci. Akonáhle sa na scéne objavia živé mŕtvoly, kamera sa začne neúnosne klepať. Chápem že kvôli väčšej dynamičnosti je trasenie kamery nevyhnutné, tu to však vyzerá tak, ako keby mal kameraman Alzhaimera... a ja po filme epileptický záchvat. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak neuvěřitelně pitomý film jsem už dlouho neviděl. Zombíci - směšní! Ta jejich elektrická chůze, jako kdyby jste do nich pouštěli elektřinu. Mnohem propracovanější jsou teda zombie ze starých filmů. Nechápu ty tuny krve na obličeji pokaždé, když zabijí nějakou zombie. Proč jim toho vystříkne vždy tolik na obličej? Tam je více krve než ve filmech Tarantina. Roztřesená kamera při soubojích se zombie je taky příšerná. Nic jsem z toho neměl a bolela mě z toho hlava. Holka přijde o kluka a už druhou noc se muchluje s dalším. Alespoň tu jednu hvězdičku dám za ten nápad se smůlou ze stromů. Jinak tento film opravdu nedoporučuji. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Když se Tyler (Paul Campbell) v čase 01:11:00 vzbudí, tak nemá ruku pod přikrývkou. V následujícím střihu už ji ale pod ní má. (Duoscop)
  • Během proslovu, který má Ramon (Zak Santiago) na plošině na stromě, mu něco projede za hlavou. (Duoscop)
  • Film vyhrál "Platinum Award" z kategorie "Fantasy/Horror" pro rok 2008 na nezávislém filmovém festivalu WorldFest Houston. (ČSFD)

Reklama

Reklama