Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clayton (Hayden Christensen) je v mnoha ohledech úspěšným mladíkem, má báječnou snoubenku Samathu (Jessicca Alba) a obchody mu jenom vzkvétají. O jeho zdraví se to ale rozhodně říci nedá, zoufale potřebuje transplantaci srdce. Správného dárce pro něj hledá jeho přítel, kardiolog Jack Harper (Terrence Howard). Když ten správný okamžik nastane, dárce je nalezen a operace má začít, Clay zjistí, že anestezie ho pouze paralyzovala, vše kolem sebe vnímá a cítí, ale nemůže se ani pohnout a mluvit a stává se tedy nechtěně svědkem své vlastní operace srdce. Začíná mít pochybnosti, zda je vůbec v plánu doktorů nechat ho přežít. Probuzení je psychologickým thrillerem, který Vás rozhodně nenechá chladnými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (452)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Četl jsem tady různá komentáře a většina se shoduje v tom, že námětem by film vůbec nebyl špatný. Jen kdyby se ho chopil někdo, kdo má trošku víc zkušeností a dokáže z dobrého námětu udělat vysloveně dobrý thriller. Herecky by to bylo v pohodě, ale nějak mi v tom filmu chybělo trošku víc napětí. Závěr je brutálně překombinovaný, ale má za cíl příběhově šokovat, což se mu vlastně povedlo. Pořád se ale nemůžu zbavit dojmu, že to je filmařský průměr. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nebudu se tady s nikým přít, že jde o neokoukaný námět a tudíž v něm určitě mnoho lidí najde zalíbení, ale že by byl originální??? Snad to chtělo o něco lepší herecký výběr a i já bych ještě jednu hvězdu přihodil, ale Jessica Alba nikdy zřejmě nebude patřit mezi špičkové herečky, protože ona dokáže diváky okouzlit především svým ksichtíkem a ženskými tvary. Jako určitě bych si dal od ní taky říct, kdyby za mnou skočila do vany, ale jako režisér bych jí do podobných kousků neobsazoval. Hayden Christensen se pomalu zlepšuje, ale ještě má značné reservy – nicméně patřil k tomu nejlepšímu. Závěrečné rozuzlení se mi líbilo, ale bylo dost předvídatelné. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, už zezačátku jsem tušil nějakej zvrat a když k němu došlo, tak mě příjemně překvapil svou neotřelostí a zpracováním, není to brutálně a nesmyslně překombinované, ale tak akorát, herecké výkony jsou v pořádku a poměrně rychle to odsejpá. Není to příběh, který vás totálně vezme, neni 100%, ale je kvalitně a řekl bych inteligentně udělaný. Víc takovýhle filmů! Slušné 4****. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tento film je jeden z mých hodně oblíbených, co se béčkových thrillerů týče. Může za to originální námět a jeho ještě lepší využití a emoce, které člověkem mávají, když tomu všemu přihlíží. Autentická atmosféra se vážně povedla, psychologično a trochu nadpřirozena taky nechybí. Opravdu zajímavý snímek s úžasným dějem, který vám zaručeně na konci vyrazí dech. Koukáte na něj a myslíte si, že mu rozumíte, ale omyl. Konec vám vaší doměnku vyžene z hlavy jedna dvě. Všechno se převrátí a vy poznáte pravdu, kterou jste nečekali. Tady přesně vidítě, že proto, aby vznikl dobrý film, není potřeba extra speciálních efektů a hromady peněz, ale pouze originalita. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Obsah mluví za vše, těžko víc komentovat bez prozrazení děje. Teutates začátek nazval "postmoderní romantickou sračkou", s tou pasáží jsem problém neměl, čekal jsem co přijde. Spíš později byly chvíle, kdy byl děj pomalejší, jakoby nadbytečný, říkal jsem si slušný nápad, ale na dvacetimunutovou scénku, ne to roztahovat na celý film. Ale neskončilo u toho. Nevím, jak moc byl děj reálný, ale vše do sebe hezky zapadalo. # příběh 8 | hudba 6 | humor 0 | akce 0 | napětí 7 | pustil bych si znovu 7 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • DVD verzia obsahuje sedem vymazaných scén. (Arsenal83)
  • Počas postprodukcie, na ceste z nahrávacej kabíny pre ADR (proces nahrávania dialógov v štúdiu po natáčaní), si Hayden Christensen vyvrtol členok po tom, čo zakopol o uvoľnený drôt. Rozhodol sa, že spoločnosť Weinstein Company nebude žalovať. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno