Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Když má režisér, který natočil oscarový film, k dispozici herce jako Rourke, Gordon-Levitt nebo Diane Lane, tak to zní minimálně dost zajímavě. Pod názvem Smrtící úder (ten se hodí spíš na nějakou stupidní Seagalovku nebo tak) jsem ale nic extra nečekal. Scénář a zápletka vypadají na pilot nějakého televizního seriálu a celé to nemohlo ani na vteřinu překvapit. Takže tím jediným zajímavým zůstává magor Joseph Gordon-Levitt. 5/10 ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Průměrný, avšak velmi pohodový thriller. Nijak složitý dějem či zápletkou. Ideální, pokud si u něj chcete odpočinout, jen sledovat a nepřemýšlet nad zamotaným příběhem, složitým scénářem či závěrečnou pointou. Průměrná však rozhodně není hlavní záporácká herecká dvojice v podání Mickeyho Rourka a Josepha Gordon-Levitta. Ti svým bravurním herectvím táhnou celý film kupředu a nejspíš jen díky nim jsem z něj měla pocit dobrého diváckého zážitku. Velkou část mé pozornosti strhávají na sebe, což je moc dobře, protože nejspíš nebýt jich, dokonale by vynikla celková nevýraznost snímku. Opět dokonalý Mickey jako drsný chlapák a chladný zabiják, a jemu zdatně sekundující Gordon-Levitt coby totálně zmagořelý blbeček a rádoby frajerský kriminálník. Po celou dobu výskytu jeho postavy na obrazovce, jsem měla chuť dát mu do držky. SPOILER Naštěstí to pak, sice až po chvíli, ale přece, s přehledem během minutky vyřídil Mickey a byl pokoj:) KONEC SPOILERU. Pro mě spíše vedlejší herecká dvojice Thomas Jane a Diane Lane už pak poměrně nezajímavě a nijak záživně doplňují celý děj. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Formou i obsahem pro spoustu diváků asi řadový televizní kriminální thriller, ale mně se líbil nadprůměrně. Zásluhu na tom má zajímavá zápletka, napínavý děj a určitě i dobří herci. Hereckým výkonům bezesporu kraluje Mickey Rourke coby cool indiánský míšenec, pracující jako zabiják torontské mafie; sice bez skrupulí, ale s jakýms takýms kodexem pravidel. Představa Rourka jako Indiána by se mohla zdát oprávněně nevěrohodná ba až směšná, ale on skutečně jako Indián vypadal. Sice ne čistokrevný, ale "dost na to, aby mohl vlastnit kasino". Skvělý výkon. Epesního psychopata, který víc mluví než myslí a rychleji jedná než myslí, výborně zahrál Joseph Gordon-Lewitt, ve kterém by možná leckdo nepoznal toho solidního uhlazeného sympaťáka z Inception (já tedy ne). Thomas Jane jako klaďas samozřejmě nezklamal, no a ozdobou filmu byly dvě krásné dámy - Rosario Dawson a především úžasná Diane Lane, které to na konci ve spodním prádle zatraceně seklo. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tomhle bijáku je asi to, že se česky pojmenoval jako další z mnoha braků Seagala, obalenýho v tuku a černým hodnocení. Ale jinak jsem naprosto spokojenej! Úder táhne geniálně Rourke, kterej je tajemnej, zároveň drsnej a hodně přísnej! Role indiána mi padla do noty! Další velký představení sází zparchantělej Gordon-Levitt jak ho neznáme. Ono vlastně obsazení tohoto béčka je na vysoké úrovni o známých ksichtech. Hlavně Dianka je pořád k sežrání! Ovšem to i délka filmu. A i když je pointa vlastně hrozně hloupá a banální, já se suprově bavil! Hlavně za Micka čtyři silný! 80% ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Ničím zvláštny film, čo sa týka nápadu alebo zvratov. Musím povedať, že Mickey Rouke ma príjemne prekvapil. Jeho vyzáš je typicky "zápornácka", tak ako je prezontovaná vo väčšine takýchto druhov filmu. Vo filme sú momenty, ktoré majú diváka pripravovať na premyslené ťahy hlavného hrdinu, ale celkový dojem je skutočne viac než podpriemerný. Po dvoch dňoch už ani neviem, čo to ten Indián vlastne chcel dokázať. Akcia: * Napätie: * Dramatičnosť: * Vtiahnutie do deja: ** Realita: ** ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama