Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Obsazení je výborné, jméno režiséra taky slibovalo velké věci, ale tak nějak to nedopadlo. Celý si to hraje na rádoby psychologický akční thriller a vypadá to stejně blbě jako to zní. Příběh je hodně špatnej a celý to působí dojmem, že někdo půlku scén vzal a zahodil je do koše, takže někdy ty vztahy mezi postavama člověk ani nepochopí. Režisér John Madden se ukázal pro podobnou látku špatnou volbou a tak to celý zachraňují fakt jenom výborní herci v čele s perfektně chladným Mickey Rourkem a Josephem Gordonem-Levittem, jehož postava je fakt magor se vším všudy.40% ()

Lichty 

všechny recenze uživatele

Strašně moc kvalitních herců a mě to přesto připadalo, jako že se koukám na nějakou tupou béčkovou polízanici. A že mi taky obtloustlý Mickey Rourke v tom těsném koženém kabátě silně evokoval Stevena Seagala. I tak ale minuty spokojeně kvačí vpřed a ačkoliv vám titulky spolehlivě vypláchnou mozek, herecké charisma celého ansáblu dokáže děravý scénář udržet v mezích akceptovatelnosti. Jen si musíte zvyknout na to soustavné skřípání. ()

Reklama

Gary 

všechny recenze uživatele

"Real life ? What the fuck is that ?" Film natočený na sklonku roku 2005/2006 putoval sáhodlouhou pre-produkcí, změnou obsazení i režie a potom se nemohl ujmout v distribuci. Nakonec se vyhloubal na povrch jen díky Rourkeově comebacku a taky právě díky němu stojí samozřejmě za podívání. Bohužel film ničím moc nepřekvapí, má pár opravdu slušných scén, dobrou postavu nájemného zabijáka a to je asi tak všechno. Průměr. Škoda toho odřeknutého Tonyho Scotta (ten to měl kdysi opravdu režírovat), protože Madden se drží moc při zemi a nedá se říct, že by hýřil nápadem. Joseph Gordon-Levitta tady někteří chválí, někteří kritizují. Přiklonil bych se k té druhé variantě. Vůbec jsem mu to nevěřil :-( Přičtu ještě očekávatelný konec a vychází to tak na 60%. (P.S.:Chudák Rosario toho prostoru moc nedostala). ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Malý komorný filmík s príjemným hereckým obsadením, kde si každý svoju úlohu hrá tak, ako sa od neho žiada, ale v konečnom dôsledku strácajúci vyššie hodnotenie kvôli zrovnaniu hereckého výkonu hlavnej postavy Mickeyho Rourka v Killshote a vo Wrestlerovi, kde jednoznačný výsledok pozná asi každý. :-) ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Killshot je film, který si hraje na supertriller. Je to ale jen kostrbaté drama postavené na podivném honu za dvěma svědky zpackaného vydírání. Vážně mi ušla ta "hlavní zápletka", kvůli které se dva nesourodí zločinci honí za dvojicí manželů řešících osobní problémy v partnerství. Těžkouvěřitelná šlamastyka. Hudba špatná, ale dobře vložená. Když přejdu navoděstojící děj jde celkem o slušnou podívanou s pomalým zábavným tempem. Musím na závěr vyzdvihnout výkon J. Gordon-Levitta, který předvedl, že když chce, umí. Jinak průměr 60% = 3/5 ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Všechny scény zahrnující postavu zkorumpovaného policisty Ferrise Brittona (Johnny Knoxville) byly vystřiženy z finální verze filmu, protože se při testovacím promítání lidem nelíbila jeho postava. (CliffLee)
  • V čase 1:12:08-1:12:11 Carmen (Diane Lane) pripravuje jedlo na panvici, keď sa od sporáka otočí a podáva ho, je už na tanieri. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama