Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kdyby tomu moulovi dala G-Girl kopačky hned v úvodních deseti minutách a celý jejich předchozí vztah nám pan Reitman ukazoval třeba jen z flashbacků, mohla Moje superbejvalka dopadnout lépe...Takhle se z ní stala jen nenáročná blbina na odreagování s dlooouhým čekáním na to, až se začne něco dít, a s fajn bitkou dvou (super)ženských na konci. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Když já mám Umu tak ráda.. Ona je to v podstatě strašná slátanina, ale nemůžu popřít, že tam bylo pár hodně dobrých momentů a super hudba. O zábavu se sice staral skoro celou dobu jenom Rainn Wilson, ale třeba taková scéna se žralokem taky stála za to. Nebudu to natahovat, na film se určitě znovu nepodívám, ale nijak zvlášť nelituju, že jsem ho viděla. ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Představuju si naživo modelovou situaci: naše partička pěti brejlounů se sejde v knajpě a po třetím pívu někdo nadhodí: "hele a co kdyby někdo z nás začal randit se superholkou?“ Téma je shledáno dostatečně nosným a během následujících tří hodin vymyslíme z fleku obrovskou řadu fórů. A jsem si bohužel jistej, že víc než dvě třetiny těchhle našich pindů by byly vtipnější a nápaditější než to, co zas jednou předvedli ubožáci z Hollywoodu. Proboha, chlapci s báječnou klikou! Nezapomněl náhodou někdo, že točíte komedii? Takže pro příště si pamatujte, že když už máte jednou k dispozici rozpočet velikosti HDP Bulharska, zaplaťte v hospodě tři píva náhodným typusům, ať vám do scénáře vymyslej aspoň ňáký fóry. Nemusí jich bejt moc. Stačí, aby byly vtipný. Celá komika "bejvalky“ totiž spočívá v tom, že Uma Thurman má jakože... tohlecto... superschopnosti. "Haha. To jsme se ale nasmáli, pane Reitman!“ O zoufalství s názvem "děj" se nezmiňuju vůbec, protože bych musel zabrousit do vod velmi nekonveční češtiny. Nebrat! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná blbina. Trochu to sice drhne, když začne Uma Thurman vyvádět, ale i tak se pouze její zásluhou přikláním ke třem hvězdám. Způsob natáčení sice může místy působit béčkové, ale vlastně si to ani na žádný velkofilm nehraje a paradoxně mi to ve výsledku vadí mnohem méně než celá řada novodobých politicky korektních děl. 53% ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Jaj, to je škody. Těšil jsem se na prima komediální oddechovku, která by mohla zahrát na struny mých romantických snů. Mno, nadšení se nakonec dostavilo, ale jen pro první půli filmu. Druhá část už je bohužel taková směsice zašmodrchaných patálií s težce nesympatickým rozuzlením, které táhne celý snímek hodně hluboko dolů. Hlavní role jsou doslova utopené až na milou Annu Faris. Nu což. Přitom si myslím, že téma "chození se superhrdinkou" by mohlo být rozvinuto mnohem lépe a hlavně vtipněji! ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno