Reklama

Reklama

Obsahy(1)

A jsme zpátky v novém pokračování úspěšného filmu "Medvědí bratři". Doprovázet Vás budou stří známí - losi Říja a Kukich, velký medvěd Kenai, jeho malý bráška Koda a holčička Nita. Nita poznala Velkého medvěda, když ještě nebyl zvířecím chlupáčem. To bylo v prvním dílu - vzpomínáte si? No, v každém případě si tenkrát mysleli, že zůstanou nejlepšími přáteli navěky, i když... jen tak mezi námi... spolu vycházeli jako dva tvrdohlaví bobři, kteří se chtějí zakousnout do stejné dřeviny. OK, nyní je Velký duch vyzval, aby se vydali na dobrodružnou cestu divokou přírodou a zrušili jeho kouzlo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

T2 

všechny recenze uživatele

Animácia takmer kvalita a pestrofarebnosť ako prvý film, príbeh príjemný, príde aj niekoľko vydarených gagov, len škoda že to nemá takú silnú kúzelnú atmosféru a rovnako tak hudbu ako sme mohli zažiť v prvom diele. /60%/ ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný příběh, který se našemu rodinnému arbitrovi vkusu líbí asi víc než jednička ("Chci vidět malého mývala jak volá maminku! Chci ho hned!"), což rodiči nedává jinou možnost, než hodnotit vysoko. Pořád říkám, že jediný funkční model vlády je tyranie. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Príbehovo slabšiu rozprávku vyvažuje už klasická detailná disneyho animácia. Miestami síce až tak gýčovo idylická ako z časopisu Strážna veža, ale verím, že deti túto patričku medveďov a losov bez väčších výhrad skonzumujú. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování prvního dílu. Hudby se opět ujal Phil Colins a opět bravůrně. Scénař je jednoduchý a lehce předvidatelný, ale díky krásnému soundtracku a přiměřené stopáži to nakonec je pěkná podívaná. Stejně jako první díl, tak i druhý je určen spíše pro děti. No kdo by to u animaku čekal, že ? ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Dej sa toci okolo putovania Kenaiovej kamaratky z detsva k vodopadom, zlomit pred duchmi puto, ktore ju s Kenaiom vdaka jednemu amuletu spaja. Aby to fungovalo, musi byt Kenai pri tom, a kedze Nine bola na cestu prepozicana moc hovorit recou zvierat, Kenai sa na konci putovania (plneho roznych prihod) bude musiet rozhodnut, ci ostane ako medved s veselym braskom Kodou, alebo sa necha zmenit spat na cloveka a bude blizko Nine... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle mi přišlo jako zjednodušená verze "Shreka". Je zde nesourodý pár, který si k sobě ale postupně nachází cestu. Spojitost s prvním filmem je v podstatě jen v postavách a Disney dokazuje, že pokračování z tohoto studia jsou spíše filmy, které by měli jít rovnou na video a ne do kin. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tady bych ale fakt přísahal, že jsem to měl už ohodnocené. Dokonce si pamatuji, že jsem tu to své hodnocení kontroloval, když jsem se po letech znova podíval na jedničku a bylo to... Ale tak co se dá dělat, ohodnotím to znova a tentokrát i s komentářem, protože si z toho pořád dost pamatuji. Na rozdíl od jedničky (která se mi teď hodně líbí) jsem měl dvojku na DVD už jako dítě. V tomhle věku jsem koukal na pohádky v podstatě neustále, vždycky když to šlo a ty moje nejoblíbenější jsem si pouštěl nesčetněkrát. Tohle jsem ale nikdy neviděl moc často, jelikož už tehdy mi to přišlo dost průměrné a když jsem měl možnost si to cca půl roku zpátky částečně zopakovat, měl jsem z toho dojmy úplně stejné. Není to špatné, dívá se na to dobře, ale chybí tomu ta síla a poutavost, jakou měl první díl. Není to ani další spotřební produkt Disneyho, sloužící jen k většímu přiživení na slavné značce, na to je to moc rozsáhlé a propracované, ale stejně je to jenom průměr. Škoda. 3* ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na první díl to rozhodně nemá. I když ve filmu opět zazní několik vážně skvělých písní, které filmu dodají tu správnou atmosféru, tak příběh docela dost strádá, proto jsem se u pohádky nudila navzdory tomu, že stopáž filmu je tak kratší. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Pro mě téměř na stejné úrovni jako první díl. Vtipné, opět pěkně animované a zábavné i když předvídatelný konec. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Medvědí bratři 2 už bohužel nemají takové to nostalgické kouzlo, jako u jedničky, které si zapečetil Phil Collins. Ta duchovní stránka vymizela, ale láska k medvědím bratrům zůstala i ve druhém díle. Koda se zdá být trochu ''mladší''? Spíše takový jiný než v jedničce. Kenai se spíše věnuje své dětské kamarádce a na Kodu totálně peče. Písničky jsou celkem fajn i chytlavé. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Moc pěkně to navázalo na první díl. Příběh moc hezký, animace pořád stejně dobrá. Malinko to za 1kou skomírá, ale ne tolik, abych snížil více své hodnocení. Líbilo se mi to a dokonce i 2letá sestřička mlčky koukala až do konce. Spokojenost! Jen tomu už chyběla ta síla, která mě v prvním díle málem rozplakala :) ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Obstojné pokračování, které na kvalitě mírně pokleslo. Zatímco první díl měl o něco dramatičtější a smutnější téma, tady už jde hlavně o humor a béčkový příběh. Stopáž mi přišla přehnaně krátká, ale mladšímu publiku to jistě vadit nebude.. Pokračování by mi vůbec nevadilo. 59% ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Docela povedené pokračování, které je hlavně díky krátké stopáži lehce stravitelné a zábavné. Studio Disney ale bohužel nemá mnoho nových nápadů a tak tu sebe samo až příliš okatě vykrádá ze svých starších veleúspěšných titulů... 65% ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Aj toto pokračovanie sa mi páčilo. Hudba bola pekná, animácia farebná a veselá. Príbeh a myšlienky ma tiež nesklamali. Možno tam nebolo až toľko vtipných hlášok, ale myšlienok tam bolo habadej. Čo k tomu ešte dodať. Po tejto rozprávke mám fest dobrý pocit. Určite odporúčam pozretie. ()

Reklama

Reklama