Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během pohřbu Johanna von Wolfhausena se jeho vnukové Jan a Todd dozvědí, že podle rodinné tradice musí odvézt urnu s popelem do jeho rodného Německa. Do Mnichova dorazí právě v době Oktoberfestu a pan Schniedelwichsen, který jim měl pomoci, je zavede na tajný mezinárodní turnaj v pití piva, organizovaný baronem Wolfgangem von Wolfhausenem. Tady bratři zjistí nejen to, že jejich dědeček byl baronovým příbuzným, ale že kdysi jako kluk ukradl recept na nejlepší pivo na světě a se svou matkou, prostitutkou Gam Gam, utekl do Ameriky. Německý tým bratry hravě porazí a společně s publikem zneuctí památku jejich dědy. Bratři přísahají pomstu a vrátí se do Colorada, kde sestaví americký tým pro příští ročník turnaje. Zjistí, že dědeček recept neukradl. Baron ho před smrtí ukryl do panenky a tu dal chlapci krátce předtím, než ho Gam Gam vzala do Ameriky. Právě on byl totiž jeho prvorozeným synem, a tedy dědicem rodinného pivovaru v Bavorsku. Mladíci podle receptu uvaří po více než padesáti letech legendární pivo a jednu lahev pošlou německým soupeřům. Ti se okamžitě vydají do Ameriky, aby se receptu zmocnili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Beky 

všechny recenze uživatele

čus!!..vyhrál jsem 36korun čistýho!!!..jupí!!!:)..zkoušim sázet po dvou zápasech, zatim za 20!!.trénink na velký číslo:))..v úterý a ve středu mi nevyšel po každý jeden zápas!!:(..dneska jsem si udělal radost a koupil jsem Serpico!!..dost dobrej film, jen za 42Kč!!..teď jsem viděl Beerfest u Verči!!..v tom filmu honí péro žábě:))..my se řezali jak hovada!!..Kýťa moc ne:), ta má rozum, ale Verču si už trošku předělávám na muj humor a ono to funguje:))))..jinak Beerfest 60%..je to píčovina, ale 2x jsme se zasmál jako nikdy!!!..a navíc je tam spousta nahejch holek a to se taky počítá:))..a vcelku originální nápad!!!...jo a jinak tenhle vzkaz použiju jako komentář!!!..trošku originality mi neuškodí:)...tak s tim počítej!!!:) Jednou větou:..a tak jsem dojel domu a hned si musel dát kvasnicový pivko:)! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá sa mi po dlhej dobe páčila. Keď jeden piatkový večer neviete, čo si pustiť, tak "Beerfest" je to pravé. Príjemným pozitívom tohto snímku je originálny námet - pivné slávnosti, aj keď trochu inak. Beerfest pojednáva o tajných pivných súťažiach (neoficiálnych), na ktorých sa zúčastňuje plno národov a bojujú o prvenstvo. Za mnohých divných okolností sa pridáva aj americký tím a ich rok dlhá príprava je sama o sebe zaujímavá, humorná až úchylná. Beerfest je humorná porcia zábavy, ktorá z väčšej časti pobaví a vyvolá chuť na ďalšieho "bíra". Má veľa skvelých hlášok a myslím si, že práve to každý hľadá. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Opravdu ujetá komedie, nebo spíše parodie o svátku piva a jeho tradicích. Místama opravdu dobrý, že jsem se i smál, ale bohužel jsou tam některé scény tak tupé a ke všmu úplkně přehnané, že to celé ve finále dopadlo na průměr! Jinak příběh jednoduchej, dva bráchové na návštěvě u babičky potkají bratrance přes kterého se zůčastí pivové akce, která je nadchne a po sestavení týmu se zůčastní tajné olympiády ve zdolání nejvíce piva! ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Amíci nám opět předvedli, že dokáží natáčet ty nejstupidnější a nejnechutnější komedie na celém světě. Beerfest je film, který by se měl promítat v hospodách. Mezi uslintanými štamgasty by nepochybně sklidil větší úspěch než kdekoliv jinde. Takže jedna hvězda za to pivo.. :-) Jinak je to bohužel jasný odpad :-( ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Broken Lizardi si mě získali už před několika lety skvělou komedií Superpoldové. A tohle byla snad ještě větší prdel. Jasně, že je to naprostá hovadina, ale když si v pátek večer přitáhnu domu igelitku plnou lahváčů, tak opravdu nemam náladu na sledování nějakýho intelektuálního veledíla. Prostě jsem se chtěl zasmát a to mi tenhle film splnil s přehledem. S lahváčem v ruce (a další zásobou v lednici) pod 5 hvězdiček jít nemůžu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • V Severnej Amerike bol film uvedený s dĺžkou 110 min. (vavrinec)

Reklama

Reklama