Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Góóól! III. -Velké zklamání, opravdu velké.Po dvou ucházejících dílech přichází třetí, který je vlastně o ničem, o ničem z pohledu toho, co jsem od tohoto filmu čekal.Tento film měl být o fotbale, při tom z toho pro mě udělal Andrew Morahan spíše romantickou komedie s partou chlápků co rádi čutají do balónu.Pár vystřižených scén z MS 2006 to nezachránilo.Hned na začátku, kdy se Santi zranil, sem si říkal, že se určitě stihne vyléčit a všem to potom ve finále natře.Čekal jsem skoro celej film, a pořád jsem doufal, i když se to odvíjelo úplně jiným, naprosto nefotbalovým směrem, tak jsem pořád doufal.Nakonec jsem z kina odešel velmi zklamán a fanouškům prvního a druhého dílu tohle nedoporučuju..zkazíte si chut.Jediné co stálo za to, bylo "pitvání" vztahů.Goal III. měl být ale o něčem úplně jiném. 2 hvězdy- 35% ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Byl to bezpochyby nejhorší díl z trilogie. Kuno Becker si ani do míče nekopl a ostatní herci z předchozích dílů naproto vymizeli. A celý film skoro ani nebyl o fotbalu. Pouze střihy z mistrovství a sem tam, zasáhl nějaký herec do zápasu, což nikdy nebyl příliš šťastný krok, protože to byly opravdu špatně sestříhané scény. Přesto, osud postavy Charlieho (Lea Gregory, kterého si pamatuji z Hooligans) mě opravdu zasáhl a to že velmi, navíc i muzika byla výborná a už jen za to, že předchozí dva díly byly vynikající dávám takovéto hodnocení. ()

Reklama

Kjuk 

všechny recenze uživatele

Tak teď nevím, jestli si ze mě scénáristi tohohle filmu dělaj prdel nebo za to může sprasenej českej dabing, ale samostatné pokutové penalty se zahrávají v jakým sportu prosím pěkně?! Každopádně nejde samozřejmě jen o tuhle slovní zhovadilost, film samotnej je amatérismem nejhlubšího zrna. Sám nevím proč nedávám odpad asi k úctě k prvnímu dílu, kterej si takovýhle pokračování nezasloužil... ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu, ale vlastně ani nevím za co :-)) Asi proto, že jsem fotbalový fanda a každý film z fotbalového prostředí je super....nicméně zatímco první díl měl svoji kvalitu, druhý vařil již z vody, tak tento třetí, co se týče kvality je katastrofa...nejhorší byly přidané záběry do samotných fotbalových utkání...jako by to stříhal nějaký amatér doma ve sklepě...o příběhu ani nemluvě....ach jo... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Po fantastickej jednotke, iba priemernej dvojke je tu tretia katastrofálna trojka.....Vlastne ono to takmer vôbec s predchádzajúcimi časťami nesúvisí. Kuno Becker je odstavený na druhú, či dokonca tretiu kolaj a bohužiaľ futbal ako taký tiež. A jaksik som nepochopil čo autori zamýšlali scénou filmovania v Rumunsku - ja som mal z nej doslova odpudivý dojem a prišlo mi to ako scéna z nejakeho brakového filmu. Nečudo že už po 20 minútach sledovania som mal túžbu to vypnúť.....ak by to bol samostatný film možno by som sa ulútostil na hviezdy dve, ale ako pokračovanie to nestálo zanič, takže neváham a dávam.... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)
  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)

Reklama

Reklama