Reklama

Reklama

Hrdinka amerického thrilleru, manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová), pracuje i na Štědrý večer, a když chce konečně odjet domů, zjistí, že hlídač Thomas (Wes Bentley) na ni v podzemí nalíčil past. Buď se jí podaří utéct, nebo přijde o život...  Je Štědrý večer, ale mladá ambiciózní manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ještě stále v práci. Chce vše dodělat, než vyrazí na rodinnou večeři. Když konečně sjede do opuštěné garáže, zjistí, že nemůže nastartovat auto a nemá signál v mobilu. Pomoc jí nabídne přátelský hlídač Thomas (Wes Bentley), ale když se ani jemu nepodaří auto spravit, řekne Angele, aby s ním povečeřela. Ta se jen zasměje, jenže záhy zjistí, že se ocitla v situaci, která rozhodně úsměvná není. Probudí se totiž přivázaná k židli ve studené místnosti pro bezpečnostní službu v podlaží P2 a je si jistá, že štědrovečerní večeře je to poslední, po čem Thomas prahne. Teď záleží hlavně na její odvaze a touze žít, aby se jí odtud podařilo utéct. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfoun. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Po rokoch som si dal zase opakovanie tohto filmu a i keď to neje žiadna vianočná hororová bomba, určite film neurazí. Dobre sa hlavne pozeralo na dve hlavne postavy či ide o psychopata, ktorého verne zahral S. Reynolds alebo jeho krásna blonďavá myška, ktorú tiež ukážkovo zahrala  R.Nichols. Horšie to už bolo z logikou a krvavosťou, tu logiku by som aj oželel, ale tu krvavosť už nie. Mohlo to byt o niečo napínavejšie, ale naozaj škoda toho, že to režisér viac neroztočil čo sa týka krvavosti, veľmi sa to tam pýtalo, lebo rozhodene to malo ten nábeh, len koncovka nejako neprichádzala, škoda toho. Silne 3*. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom sympaticky straznik, o ktorom by mi ani vo sne nenapadlo, ze by sa mohol z neho vyklut nejaky psychopat. Uz bolo vela filmov natocenych o prepadoch alebo nasilnostiach v podzemnych parkoviskach, ale tento sa tam odohraval celych 90 minut. Stacia na to dvaja ludia plus nejake tie obete vratane zvierata alebo nepohodlni policajti a vysledok je na svete. Cakal som slabucky thriller, ale vdaka tej krvavej brutalite a napätia sa z neho vyklul celkom slusny thriller, na ktory o par tyzdnov pri takom pocte podobnych filmov asi aj tak zabudnem, preto 3 *... 17.09.2010 _______ Wes Bentley - (Thomas) +++ Rachel Nichols - (Angela) +++ Simon Reynolds - (Jim Harper) +++ Philip Akin - (Karl) +++ Stephanie Moore - (Lorraine) +++ Hudba: tomandandy +++ Nemecka Cinema - 75% ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Takto má vypadat vánoční večeře:) Příjemné překvapení a vidím, že nejenom pro mě. "Béčko", které si zaslouží pochvalu. Celou dobu si film drží výbornou atmosféru, která diváka nutí se dívat až do konce. Herecké výkony jsou slušné. Tento snímek dokazuje, že k natočení pěkného thrilleru stačí dva lidi, podzemní parkoviště a trochu tmy:) Rozhodoval jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Po krátkém váhání dávám slabší čtyři. ()

topi 

všechny recenze uživatele

No nebylo to vůbec špatný a vůbec jsem se nenudil. Gore scény byly vymazlený (mohlo by jich být víc) , hlavní hrdinka s krásnými vnadami byla taky perfektní, stejně tak jako vyšinutej hlídač objektu, ve kterém se celý příběh odvíjí. Co mi tam prostě scházelo, byla aspoň trocha originality. Takových filmů na podobný téma je fakt mraky. Ale i přesto je to dobrej hororovej thriller, u kterýho se atmosféra perfektně stupňuje. Na scénáři zapracoval i Alexandre Aja a film i produkoval. Zajívostí je, že hudbu nahrál Slovenský národní orchestr. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Komorní thriller kolísající mezi uvěřitelným a neuvěřitelným, logickým a nelogickým, napětím a nudou. Nepřináší nic nového, jen další variaci na kočkování ujetého psychopata a prsaté blondýny, které bohužel zůstalo krotce korektní, v rovině psychického teroru je spíš nejisté a ani toho adrenalinu moc nenabídne. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný počas dvoch mesiacov, výhradne v noci v existujúcej parkovacej garáži v Toronte. (ladko)
  • Natáčení probíhalo také v Cinespace Film Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (noelcoward73)
  • Rottweilera "hrali" traja rôzni psi. (ladko)

Reklama

Reklama